A murit tatăl lui Tavi Clonda! Gabriela Cristea și toată familia acestuia sunt în doliu

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/10/2018, 00:00
A murit tatăl lui Tavi Clonda! Gabriela Cristea și toată familia acestuia sunt în doliu GALERIE FOTO
Tatăl lui Tavi Clonda a murit în această dimineață!

Tatăl lui Tavi Clonda a murit! Gabriela Cristea, împreună cu toată familia cântărețului sunt în doliu de astăzi, 12 octombrie. Acesta nu este doar un zvon. Artistul a anunțat oficial, pe pagina sa de Facebook, trecerea la cele sfinte a părintelui său. Mesajul postat de soțul prezentatoarei Gabriela Cristea a fost scurt și plin de durere. ”De azi tata nu mai e printre noi…s-a dus într-o lume mai bună și mai liniștită! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Drum bun, dragă tată…#tata #rip”, a scris cântărețul pe Facebook-ul său.

Postarea sa a adunat sute de comentarii și de reacții. Toate i-au dorit tatălui cântărețului să se odihnească în pace. Printre cei care și-au arătat regretul față de artist s-a aflat și artistul liric Ozana Barabancea. Juratul de la ”Te cunosc de undeva” le-a urat ca Dumnezeu să-i întărească după aflarea veștii. ”Dumnezeu să-l odihnească și pe voi să vă-ntărească!”, a scris Ozana.

Conform Cancan, Tavi Clonda a dezvăluit motivele pentru care părintele său a încetat din viață. Cântărețul a declarat că tatăl său se confrunta cu câteva probleme de sănătate, care în ultima perioadă s-au accentuat. ”Tata a avut câteva probleme de sănătate. În ultima perioadă problemele s-au agravat. Nu este ușor, șocul rămâne”, a spus artistul pentru sursa citată mai sus.

A murit tatal lui Tavi Clonda
Mesajul postat de artist pe pagina sa de Facebook după ce tatăl său a trecut în lumea celor drepți

A murit tatăl lui Tavi Clonda! ”Tatat a avut câteva probleme de sănătate”

Însă, părintele lui a plecat în lumea de dincolo liniștit, știind că fiul său este fericit alături de persoana pe care o iubește, cu care a și întemeiat o familie. Acum o vreme, părinții lui Tavi au declarat că sunt extrem de fericiți pentru ce i se întâmplă copilului lor. ”Înca de la inceput, ei s-au potrivit. Se iubesc, sunt pe aceeasi lungime de unda si foarte rar vorbesc in contradictoriu. Suntem foarte fericiti ca au facut pasul spre o casatorie.

Tatal lui Tavi CLonda a murit in aceasta dimineata
Tavi Clonda, alături de câțiva membrii din familia lui

“La inceputul anului, au venit la noi, la Brasov, si la o masa in familie, ne-au informat ca vor sa se cunune. Initial, am ramas uimiti, apoi le-am urat multa fericire si am fost bucurosi. Gabriela este o fata deosebita, potrivita pentru Tavi, si nu puteam sa avem alta reactie. De altfel, nici nu ne-am bagat vreodata in deciziile fiului nostru. El cand ia o hotarare, este definitiva. Suntem siguri ca daca a facut pasul acesta, caci nu este devreme la 35 de ani sa te insori, l-a facut stiind bine ce face. Se potrivesc, parca ar fi facuti unul pentru altul, sunt predestinati”, au declarat acum o vreme părinții cătărețului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×