Decizia Gabrielei Cristea, după ce tatăl lui Tavi Clonda a murit

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/10/2018, 17:26
Decizia Gabrielei Cristea, după ce tatăl lui Tavi Clonda a murit GALERIE FOTO
Decizia Gabrielei Cristea după moartea tatălui lui Tavi Clonda

Decizia Gabrielei Cristea, după ce tatăl lui Tavi Clonda a încetat din viață. Vinerea trecută, 12 octombrie, tatăl lui Tavi Clonda a plecat în lumea celor drepți. De ceva vreme, Ioan Clonda a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, care oricum îl ținea numai în pat de o perioadă. Urmările ei erau, îndeosebi, locomotorii. Încă din anul 2017, când prezentatoarea a născut primul lui nepot din partea artistului, s-a conformat situației, știind că socrul nu poate ajunge la spital, dat fiind starea lui de sănătate.

O sursă din anturajul Gabrielei a dezvăluit că nu putea nici măcar să se urce singur în mașină. ”Bătrânul nu putea să urce în maşină, avea mari probleme de deplasare. La spital, a ajuns doar mama lui Tavi. Femeia i-a făcut o poză bebelusei şi i-a trimis-o şi soţului să o vadă! A stat apoi în Capitală o zi şi a plecat înspre Braşov pentru că bărbatul ei nu se simţea deloc bine”, a spus o sursă apropiată familiei.

Ce decizie a luat Gabriela Cristea după moartea lui Tavi CLonda
Tavi Clonda, alături de tatăl lui

Decizia Gabrielei Cristea, după ce tatăl lui Tavi Clonda a murit! Prezentatoarea a plecat la Brașov

Anunțul oficial al plecării definitive de pe acest Pământ a lui Ioan Clonda l-a făcut chiar Tavi. Cântărețul a scris pe pagina sa de Facebook câteva rânduri despre asta. ”De azi tata nu mai e printre noi…s-a dus într-o lume mai bună și mai liniștită! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Drum bun, dragă tată…#tata #rip”, a scris artistul pe pagina sa de socializare. Toți membrii familiei trec printr-o perioadă grea, iar, pentru asta, și Gabriela a decis să le fie alături.

De aceea, prezentatoarea a hotărât să plece la Brașov, pentru a fi prezentă la pomana de o săptămână a socrului ei. Surse apropiate vedetei au spus că Gabriela Cristea a fost extrem de implicată în toate acțiunile pe care un om trebuie să le săvârșească într-un moment de acest gen. Prezentatoarea a împărțit, conform tradiției, pachete cu mâncare și a aprins lumânări la biserică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×