Gabriela Cristea, despre Tavi Clonda și fetița lor: ”Mă îndrăgostesc în fiecare zi!”

Nicoleta C   
în Stiri mondene
09/08/2018, 11:58
Gabriela Cristea, despre Tavi Clonda și fetița lor: ”Mă îndrăgostesc în fiecare zi!” GALERIE FOTO
Vedeta spune că este foarte fericită și că viața ei a luat contur de când Tavi Clonda, soțul ei, a apărut în viața ei.

Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului ”Te iubesc de nu te vezi” relevă că secretul fericirii, în ceea ce o privește, e simplu și constă în faptul că se îndrăgostește în fiecare zi. Vedeta spune că este foarte fericită și că viața ei a luat contur de când Tavi Clonda a apărut în viața ei. Cei doi urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, toamna aceasta.

Prezentatoare povestește depre viața ei cu multă bucurie în suflet. ”Eu mi-am propus să mă îndrăgostesc în fiecare zi. Am zis că îmi dau restart, nu mai știu pe nimeni și vreau să mă îndrăgostesc și mă întorc pe partea dreaptă și văd așa un bărbat chipeș, după care aud un: Mamaaa! Intru în cealaltă cameră și văd un prunc drăguț, cu ochii albaștri, de care mă îndrăgostesc imediat. Și uite așa e în fiecare zi”, a declarat Gabriela Cristea.

Cei doi urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu toamna aceasta.
Vedeta spune că este foarte fericită și că viața ei a luat contur de când Tavi Clonda, soțul ei, a apărut în viața ei.

Gabriela Cristea, despre Tavi Clonda și fetița lor: cum a rămas însărcinată de fapt prezentatoarea

Conform informațiilor din presă, Gabriela Cristea a trecut prin multe greutăți pentru a aduce pe lume un copil. Multe încercări au fost sortite eșecului, ani după ani. Într-un final, minunea s-a întâmplat. Din cauza faptului că minunea ei și a lui Tavi Clonda a venit pe lume atunci când a considerat Dumnezeu că e mai bine, mulți încă sunt de părere că vedeta ar fi rămas însărcinată datorită fertilizării în vitro. Prezentatoarea a clarificat situația în nenumărate rânduri.

Conform informațiilor din presă, Gabriela Cristea a trecut prin multe greutăți pentru a aduce pe lume un copil.
Vine Tavi în emisiune cu o cămaşă roşie. Atunci m-am îndrăgostit de el. Să vedeţi ce impertinent. Am văzut roşu în faţa ochilor.

”Îmi scriu și pe Facebook, că am făcut fertilizare, când colo eu am rămas însărcinată pe cale naturală, după ce am făcut tratamente și fertilizare, dar nu au dat rezultate.Și mai sunt cazuri. Mai știu femei care se chinuie și reușesc, până la urmă, să rămâne gravide în mod natural. Și Sanda Ladoși este una dintre ele, care a făcut doi copii, nu unul. M-am chinuit ani la rând, dar se pare că ăsta a fost momentul în care Dumnezeu a vrut să fac un copil și poate că este mai bine așa”, a declarat vedeta, într-un interviu acordat pentru VIVA.

Începuturile poveștii de iubire dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Cei doi s-au cunoscut de la un interviu de angajare. Vedeta a mărturisit că, în cazul lor, a fost dragoste la prima vedere. ”Nu poate fi o meserie mai frumoasă ca a noastră. Îmi aduc aminte ca ieri. Vine Tavi în emisiune cu o cămaşă roşie. Atunci m-am îndrăgostit de el. Să vedeţi ce impertinent. Am văzut roşu în faţa ochilor. Mă uit aşa către el, cum trecea către locul lui şi am înghiţit în sec”, a povestit Gabriela. Cât despre primele replici care au dus la dragostea lor, iar mai târziu la un copil, au fost pline de haz și rămân o amintire frumoasă pentru amândoi. ”De ce să nu recunosc? Mă duc către el şi îi zic: ‘Ce cămaşa roşie ai’ sau ceva de genul. Auziţi răspuns la el, de bărbat impertinent: ‘Am poftit la roşu după ce te-am vazut în rochia roşie de ieri”. Şi m-am îndrăgostit de el”, mărturisește prezentatoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×