Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale! Cum s-a îmbrăcat la eveniment

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/09/2018, 19:30
Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale! Cum s-a îmbrăcat la eveniment GALERIE FOTO
Gabriela Cristea, alături de Tavi CLonda și nașii micuței lor, Victoria

Gabriela Cristea, vestita prezentatoare, i-a rupt turta fiicei sale! Admiratorii ei s-au întrebat ce a purtat frumoasa brunetă. Rodul iubirii ei cu Tavi Clonda a împlinit astăzi un an de zile. Fericiții părinți și-au sărbătorit comoara printr-o mare petrecere. Invitații evenimentului au fost aleși parcă pe sprânceană. Aroape toți oamenii care ne încântă pe micile ecrane le-au fost alături Gabrielei și lui Tavi. De fericire, vedeta a făcut un live pe contul ei de Facebook prin care prezenta admiratorilor atmosfera, invitații și locația. Conform spuselor ei, ruperea turtei Victoriei s-a ținut chiar în curtea lor. Introducerea prezentatoarei de la începutul filmulețului a fost fără doar și poate plină de entuziasm, spunându-ne că suntem la petrecerea dată în cinstea fiicei lor, în timp ce o prezenta oamenilor de pe internet. ”Suntem la petrecerea Victoriei! Ea este Victoria, care urmează să adoarmă!”, a spus Gabriela Cristea.

Ținuta Gabrielei Cristea a purtat o rochie neagră când i-a rupt turta fetiței

Toaleta pe care a purtat-o prezentatoare la marele eveniment din viața ei a fost una care i-a stat foarte bine. Chiar dacă a purtat o rochie simplă, neagră, până în pâmânt, vedeta a arătat la fel de bine ca de fiecare dată, lăsându-și umerii la vedere și ochii albaștrii să iasă în evidență.

La turta fiicei Gabrielei Cristea au participat foarte multe vedete
La turta fiicei Gabrielei Cristea au participat foarte multe vedete

Citește și: Iubita lui Nicolae Botgros l-a făcut din nou tată la 65 de ani

Citește și: Cezar Ouatu, luat la mișto la X Factor, în Anglia. Cum a reacționat?

Ce a ales Victoria de pe tavă?

După ce ne-a introdus Victoriei, în live-ul de pe Facebook, a arătat-o și pe nașa micuței lor, Cristia Șișcanu, alături de Mădălin Ionescu. Printre invitații de onoare, s-a numărat și Oana Roman, care, în timpul filmării, le complimenta fiica. ”Ai un copil superb, are niște ochi de vis. O să fie o super-manechină”, a spus fosta prezentatoare.

Gepostet von Gabriela Cristea am Sonntag, 23. September 2018

Iar, cum Gabriela Cristea a arătat fanilor ei curtea casei, nașii copilului, aproape toată petrecerea, acum o oră a scris și ce obiecte a ales micuța lor de pe tavă. Tradiția noastră spune că ceea ce alegem de pe tavă la un an, ne va fi semn în viață și ne va croi destinul. Așa că, mămica Victoriei s-a bucurat enorm pentru alegerea făcută de ea, anume: pixul, oglinda și banii!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×