Cezar Ouatu, luat la mișto la X Factor, în Anglia. Cum a reacționat?

în Stiri mondene
23/09/2018, 14:09
Cezar Ouatu, luat la mișto la X Factor, în Anglia. Cum a reacționat? GALERIE FOTO
Cezar Ouatu la audiții pentru X Factor Marea Britanie

Cezar Ouatu a fost luat la mișto, în Anglia, în timpul emisiunii X Factor. Cel care l-a apostrofat pe artistul român a fost nimeni altul decât Simon Cowell, care l-a luat imediat la întrebări. Mai exact, după ce românul i-a răspuns la mai multe curiozități, juratul a comentat pe seama accentului său și a exprimării.

Cântărețul Cezar Ouatu s-a înscris la X Factor Marea Britanie, după ce a pierdut un pariu. Om de cuvânt, artistul s-a înscris online la concursul de talente, iar apariția lui pe scena marelui show a peovocat uimirea a milioane de români, care totodată s-au bucurat să aibă un conațional acolo.

Cezar Ouatu a adus râsete la X Factor Marea Britanie

Audițiile de la X Factor Marea Britanie l-au găsit pe contratenorul român foarte emoționat. Acesta a fost motivul pentru care a făcut o mică greșeală în exprimarea sa. Însă numai bine, pentru că, pe lângă public, l-a făcut și pe Simon Cowell să zâmbească. Cezar Ouatu, vizibil stânjenit de moment și de juriu, s-a fâstâcit, astfel că accentul și exprimarea lui  au avut de suferit. Simon Cowell, cel mai aprig jurat, n-a ezitat să-l corecteze imediat pe Cezar Ouatu, ceea ce a stârnit reacția sălii, așa cum puteți vedea și în materialul video care urmează:

”-Bună!
-Bună!
-Ce faci? Cum ești?
-Un pic emoționant, dar în sfârșit sunt aici.
-Prezintă-te!
-Sunt Cezar, m-am născut în România, dar am crescut în Italia. A fost un drum lung, dar sunt foarte fericit să mă aflu aici în această seară. Pentru mine e un moment special pentru că este unul dintre cele mai mari vise ale mele”, a fost discuția dintre Simon Cowell și Cezar Ouatu.

 Cezar Ouatu, aplaudat de britanici

Cu toate că a intrat foarte emoționat pe scena X Factor Marea Britanie, Cezar a terminant făcând ceea ce știe mai bine: a cântat. Momentul său a fost o surpriză extrem de plăcută pentru public, dar și pentru juriu. Nici nu a mai contat discuția de dinainte de numărul său, vocea sa impresionându-i pe cei prezenți. Jurații au fost foarte încântați de prestația românului, considerând-o o audiție bună. Robby Williams, Ayda Field, Louis Tomlinson și Simon Cowel l-au aplaudat din picioare pe Cezar Ouatu, încă dinainte să-și termine piesa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×