Iubita lui Nicolae Botgros l-a făcut din nou tată la 65 de ani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/09/2018, 13:17
Iubita lui Nicolae Botgros l-a făcut din nou tată la 65 de ani GALERIE FOTO
Aișoara Debija l-a făcut din nou tată pe Nicolae Botgros la cei 65 de ani

Iubita lui Nicolae Botgros l-a făcut din nou tătic. Vestea că maestrul a devenit din nou părinte la 65 de ani a uimit pe mulți. Mama copilului său este o artistă cu aproape 30 de ani mai tânără decât el.

Anii care îi separă nu au fost o piedică pentru cei doi, așa că și-au demonstrat pasiunea printr-un copil. Se pare că artistul Nicolae Botgros a avut parte de o fericire nemaipomenită în luna aprilie a acestui an, când iubita sa i-a dăruit o fetiță.

Nicolae Botgros, tată la 65 de ani

Cunoscutul artist a devenit tată de fată la cei 65 de ani. Mama copilului său este o artistă cu 30 de ani mai tânără decât acesta. Vestea că cei doi sunt părinți a uimit pe toată lumea. Controversat este faptul că Nicolae Botgros și-a văzut de vacanța pe care o avea împreună cu soția sa.

Se pare că toată lumea implicată în acest eveniment este împăcată, de la soția artistului, până la iubita cu care tocmai a făcut un copil. Anișoara Dabija, mama copilului artistului, nu a făcut prea multe precizări în ceea ce privește copilul. Aceasta nu a afirmat și nici nu a infirmat întâmplările, ci a spus doar că este adevărat că are o fetiță.

Iubita lui Botgros a divorțat înainte să nască

Cu un mariaj de 15 ani în spate, Anișoara Dabija s-a lăsat pradă iubirii. Solista a fost căsătorită cu Dumitru Gușevatîi, un instrumentist din Orchestra Prezidențială a Republicii Moldova, cu care are deja doi copii. Anișoara a avut o relație extraconjugală cu Nicolae Botgros, pe care l-a făcut tată la cei 65 de ani. Aceasta i-a spus abia în luna martie d edivorț soțului, cu o lună înainte de a naște copilul celui de-al doilea bărbat din viața sa.

Iubita lui Nicolae Botgros l-a făcut din nou tată la 65 de ani
Anișoara Dabija, fostul soț și copii pe care îi are cu acesta

„Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r.: pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. În luna martie a acestui an, eu şi soţia mea am divorţat. Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie, să poarte numele meu.

Mi-a spus că este copilul lui Botgros. Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”,a declarat fostul soț al Anișoare Dabija.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×