Chas Hodges, cunoscutul pianist, s-a stins din viață la 74 de ani!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/09/2018, 11:00
Chas Hodges, cunoscutul pianist,  s-a stins din viață la 74 de ani!
Chas Hodges s-a stins din viață la 74 de ani din cauza cancerului esofagian

Artistul Chas Hodges a fost înfrânt de o boală necruțătoare. Chas Hodges a fost unul din membri formației Chas and Dave. Acesta s-a luptat mult timp cu cancerul, care a reușit să-l învingă în cele din urmă. Pianistul a fost diagnosticat în urmă cu un an, iar ultima clipă l-a găsit în patul său.

Se pare că acesta a murit în timpul somnului. Jumătatea duo-ului pop-rock a suferit de cancer esofagian. Tratamentele nu l-au ajutat, așa că familia, prietenii și fanii acestuia au trebuit să-și ia adio de la artist.

Chas Hodges s-a stins din viață la 74 de ani

Chas Hodges, cunoscutul pianist, s-a stins din viață la 74 de ani!
Duo-ul Chas & Dave, trupă pop-rock

Pianistul era parte componentă a trupei Chas and Dave, Duo-ul din care a făcut parte a creat propriul stil muzical, îmbinând într-un mod extraordinar genurile rock ‘n’ roll și pian. „Anunțăm cu regret și tristețe dispariția prietenului nostru, Chas Hodges. Deși a primit tratament pentru cancerul esofagian, lui Chas i-au cedat organele în timpul nopții și s-a stins din viață în liniște, în această dimineață”, a scris un apropiat pe o rețea de socializare, luându-și adio de la cântăreț. În ciuda tratamentelor administrate de medici pentru cancerul esofagian, Chas, cântărețul pop-rock, a suferit de insuficiență de organe și a murit în somn la orele dimineții.

Chas & Dave

Cei doi au format trupa pop rock britanică, formată în Londra de Chas Hodges și Dave Peacock. Trupa a avut performanțe notabile în muzică pentru profesionalismul de care dădeau dovadă, dar și pentru stilulrile combinate. Trupa a avut în total 40 de hit-uri, dar cum toate acestea, au avut un singur album în 18 ani de carieră. Grupul original a fost format din Charles Nicholas(Chas) Hordes la pian, vocal, banjo și chitară și David Victor(Dave) Peacock la chitară bass, vocal, pian, banjo și ukulele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×