Cum îl apăra Oana Roman pe Dan Bittman în scandalul în care se află

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/09/2018, 10:15
Cum îl apăra Oana Roman pe Dan Bittman în scandalul în care se află GALERIE FOTO
Oana Roman il apara pe Dan Bittman in scandalul mediatic in care este prezent de o vreme buna

Oana Roman l-a susținut pe solistul trupei Holograf în scanalul mediatic în care se află. Acesta a fost criticat după ce a primit un onorariu imens pentru un concert și o prezentare a unui enveniment din Capitală. Cântărețul și-a tras o grămada de critici pentru felul în care a văzut situația, dar și pentru cum a răspuns fanilor.

Totul a pornit de la comentariile de pe o rețea de socializare venite în urma discursului de prezentare a evenimentului public. Onorariul de care a avut parte trupa încă încearcă să fie ascuns. Oana Roman nu crede că Dan Bittman a greșit cumva, așa că a sărit să-l apere în mediul online, și nu numai.

Oana Roman îl apăra pe Dan Bittman

Solistul trupei Holograf a terminat cu stângul evenimentul pe care l-a prezentat. Acesta a fost invitatul sectorului 5 pentru a celebra „50 de ani de Sector 5”. Ceea ce l-a dezavantajat, iar mai apoi i-a adus numai critici artistului, a fost discursul său dinainte de a-l invita pe scenă pe primarul sectorului, Daniel Florea. Controversa a luat amploare, astfel, Oana Roman, s-a gândit că e timpul să intrevină în apărarea artistului. Vedeta s-a pus în locul cântărețului și a decis că Dan Bittman, alături de trupa sa, nu au greșit în niciun fel.

Cum îl apăra Oana Roman pe Dan Bittman în scandalul în care se află
Dan Bittman alături de primarul Daniel Florea la evenimentul „50 de ani de Sector 5”

„Ura nu e bună. În nici un context și cu nici un motiv. Dacă ne lăsăm mânați de ură nu evoluăm și nu reușim să reparăm greșeli si nici nu rezolvăm nimic. Ura e total neproductivă si este semnul poate cel mai specific al oamenilor primitivi. Din pacate e multa ura in România. Pare ca singura posibilitate de a manifesta frustrările legate de sărăcie și de nenorocirea asta în care trăim, este ura. Nu știm să ne manifestăm altfel. Și atunci urâm. Dar asta nu ne ajuta nici să ne fie mai bine, nici să schimbam ceva . Ne alină pe moment frustrarile. Atât. Ce ne facem însă dupa ură?”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe un site de socializare.

Lipsa unui PR a fost singura greșeală

Oana Roman s mai povestit și cum se regăsește în acestă situație dat fiind faptul că de multe ori a fost pusă la zid de tatăl acesteia, pe nedrept. „De câteva zile încoace Dan Bittman Official e pus la zidul infamiei . Nu zic ca n-a greșit. A gresit cand a răspuns aiurea pe Facebook. Altfel, mai sunt alți zeci de mari artiști care de ani de zile cântă sau prezintă concerte ale primăriilor. Și asta de zeci de ani. Și ei mulțumesc celor care i-au invitat , si ei încasează sume mari. Greșesc cu ceva ? Eu zic că nu. Eu zic că dacă cer bani mulți și îi si primesc greșeală nu e a lor. Ei își fac treaba .

Ce a făcut Bittman fac mulți artiști în toata țara și în toate sectoarele din bucurești. Doar că dintr-un motiv pe care nu îl înțeleg li s-a cășunat oamenilor doar pe el. Si asa cum spunea Radu Herjeu : Nu a violat pe nimeni, nu a omorat pe nimeni, nu a diluat dezinfectanți, nu a schingiuit niciun animal, nu a înselat vreo batranica pentru a-i fura pensia, nu a agresat sexual un minor, nu și-a bătut iubita, nu a dat mita ca sa ia o fabrica la pret de nimic, nu și-a tatuat zvastica pe frunte, nici macar nu a taiat un copac fara autorizatie! Nu!” Hai să nu mai aruncăm cu piatra înainte să fim siguri că noi suntem impecabili, a continuat aceasta.

Cum îl apăra Oana Roman pe Dan Bittman în scandalul în care se află
Comentariul de pe o rețea de socializare care i-au făcut pe fani să îl critice

Oana Roman a considerat că în această luptă în afirmații dintre Dan Bittman și internauți există o singură greșeală. Aceasta este lipsa unui PR, care ar fi făcut ca situația de față să nu fi existat. „Dacă urâm un partid și rămânem doar la stadiul de ură, nu ajungem nicăieri. Omu ăsta e până la urma un mare artist care a lăudat un politician și apoi a scris tampenii pe Facebook. Sigur asta nu merita atâta ură și atâta cruzime . Ăia care fură zeci de milioane din buzunarele voastre o duc bine mersi si nu vorbesc doar de politicieni. Daca el își cerea Scuze pur si simplu pentru comentariile aiurea, era perfect. Dar i-a lipsit un bun PR. În rest a făcut ceea ce fac 90 la sută din artiștii din România . Si n-am văzut unul care să i ia partea”, a mai completat în postarea pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×