Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici: fertilitate pentru Pești

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/09/2018, 12:34
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici: fertilitate pentru Pești
Mihai Voropchievici anunță ce spun astrele pentru săptămâna 24-30 septembrie. Cum sunt influențați nativii de lună?

Horoscopul pentru săptămâna 24-30 septembrie a lui Mihai Voropchievici anunță că astrele sunt de partea nativilor zodiei Pești. Gemenii stau bine pe partea financiară, iar șefii le aduc laude nemaipomenite datorită muncii depuse. Din păcate, balanțele vor pierde din cauza partenerului de viață. Sfatul greșit al acestora aduce gelozii, aroganțe și tensiuni multe.

Comunicarea rară, neexteriorizarea și tensiunile îi vor face pe unii nativi să aibă o săptămână destul de grea.  Toate cele 12 zodii ar trebui să evite pe cât posibil certurile sau discuțiile de orice fel.

Mihai Voropchievici avertizează: Leul, Gemenii și Fecioarele au de suferit

Luna plină afectează zodiacul celor 12 nativi, așadar, unele din ele au de suferit enorm din cauza trăirilor dezlănțuite. Săptămâna 24-30 septembrie aduce, din fericire, și vești bune pentru unele zodii.

Berbec

Berbecii trebuie să-și consolideze toate forțele și energiile pozitive pentru a se poziționa undeva social. Încrederea în sine lipsește, dar poate fi dobândită ușor. Berbecul trebuie să fie conștient de calitățile pe care le deține.

Taur

Pentru nativul Taur se anunță o călătorie. După o săptămână plină de evenimente și stări neclare, această călătorie poate fi un adevărat respiro.

Gemeni

Încrede-te în însemnătatea lucrurilor! Tot ce ți se întâmplă este cu un scop. Haosul în care te afli se va rezolva curând, astfel o sa te poți bucura de cele pe care le vei culege.

Rac

Locul de muncă sau al locuinței ți-a dat puțin bătaie de cap, dar te vei liniști, ai luat cele mai bune decizii. Aceste lucruri nu te vor mai măcina în curând.

Leu

Precauția ți-a spus adio! Călcați pe gheață subțire, așa că aveți grijă cum acționați în perioada de 24-30 septembrie.

Fecioară

Nu veți fi înțeles de mulți oameni în această săptămână. Nu știi ce-ți dorești de la tine și nici de la ceilalți. Din păcate nu te exteriorizezi, așa că nu te mir că nimeni nu te înțelege și nu te ajută.

Balanță

Întrebările tale își găsesc răspuns în sfârșit. Frământările tale vor dispărea în curând, Saăptămâna de 24-30 a primei luni de toamnă îți aduce numai bune.

Scorpion

Forțele malefice nu te pot atinge, sunteți protejați de univers. Rodul cercetărilor va fi extraordinar de bogat.

Săgetător

Tocmai în această săptămână nu trebuie să fiți nervos. Evitați pe cât posibil certurile, dacaă nu, acestea vor degenera în ceva foarte urât.

Capricorn

Dragostea începe să te caute. Cei căsătoriți vor face chiar și un copil! Viața amoroasă este o reușită pentru Capricorni.

Vărsător

După eșecuri și alte încerări care te-au făcut să stacnezi, acum ai șansa să o iei de la capăt. O viață nouă îți bate la ușă. Influxuri de rejuvenare.

Pești

Fertilitatea și belșugul nu înseamnă doar procreere. Începi să te bucuri de stabilitate multă, vei face lucruri rodnice. Visele ți se vor împlini!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×