Florin Salam, sechestrat! Cine l-a salvat pe artist din mâna răpitorilor

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
29/10/2018, 15:10
Florin Salam, sechestrat! Cine l-a salvat pe artist din mâna răpitorilor GALERIE FOTO
Florin Salam a fost sechestrat în Italia. Incredibil cum a reușit să scape

Florin Salam a fost sechestrat în Italia, imediat după ce a fost lovit cu pumnul în față de Stan Lower, bărbatul în fața căruia cânta la petrecere. Imediat după incident, în sală s-a produs rumoare, cum se poate vedea și pe filmare, iar Florin Salam a dispărut. Unii au crezut că niște bărbați l-au luat pe Florin Salam de acolo pentru a-l proteja. Ulterior, s-a aflat că artistul chiar fusese sechestrat și, potrivit informațiilor exclusive obținute de ȘTIRI MONDENE, răpitorii intenționau să ceară 50.000 de euro pentru răscumpărarea lui.

Potrivit unor apropiați din anturajul lui Florin Salam, acesta a fost dus de răpitori într-o cameră de hotel din Milano. După ce l-au închis în cameră și au stabilit ce urma să se întâmple în orele imediat următoare, cei care l-au sustras pe manelist din mijlocul petrecerii au mers să mănânce. Aici a început o adevărată poveste, nu lipsită de haz!

Florin Salam, sechestrat în Italia, după ce a fost lovit cu pumnul în față

Câteva ore bune a petrecut Florin Salam în camera de hotel, unde a fost dus de bărbații de la peterecere. Se pare că nu ar fi avut nicio șansă de scăpare, dacă răpitorilor nu li s-ar fi făcut foame. Și cum altfel, aceștia au plecat să își potolească această nevoie firească… în formulă completă. Mai exact, nu a rămas nimeni să îl păzească pe ”ostatic”.

Norocul lui Florin Salam a fost un băiețel de 10-11 ani, care a mers în cameră și i-a deschis ușa acestuia. Potrivit surselor noastre, artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat să își caute colegii de trupă. Toată această poveste pare să se confirme, dacă e să luăm în considerare prima declarație pe care a dat-o Florin Salam, la ore bune după ce au apărut filmările cu lovitura încasată de la Stan Lower. Destul de speriat, artistul a spus că nu va mai cânta ”de azi înainte”, pentru că el vrea să ”ajungă teafăr la familia lui”.

Florin Salam a fost răpit, în Italia. Un puști de 10-11 ani a fost salvarea lui
Florin Salam a fost răpit, în Italia. Un puști de 10-11 ani a fost salvarea lui

Reacțiile lui Florin Salam confirmă varianta sechestrării

După ce declarase că nu va mai cânta niciodată, vizibil speriat de cele prin care a trecut, în filmarea care a apărut duminică seara, la 12 ore după incident, Florin Salam părea mult mai relaxat, însă sesizăm alte accente în declarațiile lui. Deși Stan Lower apăruse deja public să-și ceară scuze, Florin Salam spune că nu vrea să îi facă publicitate celui cu care ”a avut o problemă”.  Manelistul a spus că ”urmează să vorbească în curând, acolo unde trebuie”!

Potrivit surselor noastre, se pare că artistul va depune și o plângere la poliție, în următoarele ore. Între timp, materialul video cu scuzele publice prezentate de Stan Lower a fost șters de pe Facebook. Se pare că prietenii manelistului nu vor să lase lucrurile nerezolvate și vor să îi aplice ”călăului” același tratament. Deocamdată, nu există o confirmare oficială asupra celor prezentate mai sus și, după cum se știe, în lumea în care se învârte Florin Salam, denunțurile nu sunt văzute cu ochi buni. Mai exact, este o dovadă de ”onoare”, dacă nu ”te plângi în gura mare” atunci când ai pățit ceva, cu atât mai puțin în fața polițiștilor.

Gepostet von Marian Sandu am Sonntag, 28. Oktober 2018

Florin Salam, răzbunat?

După ce Florin Salam a fost făcut de răs în fața unei țări întregi, prietenii manelistului jură răzbunarea. În primul rând, Stan Lower a primit mii de mesaje injurioase, amenințări și blesteme. Chiar dacă și-a cerut inițial scuze, chiar dacă a recunoscut fapta care cu materialul video care circula pe net nici nu mai avea cum să fie tăgăduită, bărbatul a fost ținta unei furii greu de stăpânit.

Mircea Nebunu, unul dintre prietenii cei mai speriați ai manelistului, a spus că lucrurile nu vor rămâne așa. Pe lângă el, mai sunt și alți bărbați, mai mult sau mai puțin cunoscuți în lumea interlopă, care au spus chiar și pe primul material video care a apărut cu Florin Salam după bătaie, că rușinea lui Salam trebuie spălată acum. Rămâne de văzut dacă Florin Salam va mai cânta sau nu de acum înainte și dacă va exista întra-adevăr un denunț din partea artistului care ar fi fost sechestrat.

Gepostet von David Turcu am Samstag, 27. Oktober 2018

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×