Manea pentru Florin Salam, după ce a fost bătut! VIDEO Ce îi transmite Dani Prințul Banatului

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/10/2018, 18:57
Manea pentru Florin Salam, după ce a fost bătut! VIDEO Ce îi transmite Dani Prințul Banatului
Fotografie în care se află Florin Salam

Florin Salam are acum și o manea pentru incidentul prin care a trecut. După ce a fost bătut, Dani, Prințul Banatului i-a compus și transmis un cântec. Pe scurt, Florin Salam a fost bătut și răpit în ziua de sâmbătă, data de 28 octombrie. Acesta, prezent la o nuntă, în Italia, a primit din senin un pumn în față din partea unui nuntaș, ulterior fiind luat pe sus de alții și dus într-un hotel. Toată această întâmplare a fost făcută publică de un om prezent la celebrarea mirilor români plecați peste hotare. Așadar, cu ajutorul înregistrării video, se știe cine este agresorul. Cunoscut drept Stan Lower, originar din Podaru, Craiova, și-a recunoscut fapta, ba chiar și-a cerut și iertare prin intermediul internetului.

Bărbatul care l-a agresat pe cunoscutul cântăreț a făcut un video în care își prezenta respectele pentru familia artistului, cât și scuzele de rigoare pentru acțiunea sa. Totul, din partea lui, se poate pune pe seama influenței alcoolului. Cât despre cei care l-au răpit, și ”numele de scenă” ale acestora sunt cunoscute. Cei doi, Berică și Giany Versace, au găsit momentul oportun de a-l lua și sechestra pe Salam. După toată vâlva din jurul lui, care s-a format după ce a fost lovit, aceștia l-au luat pe sus și dus într-o cameră de hotel, urmând să ceară o răscumpărare pentru acesta.

Manea pentru Florin Salam. După ce a fost bătut, colegul său, Dani Prințul Banatului i-a compus o piesă

De multe ore nu se știa nimic de starea ori locul în care se află Florin Salam, așa că prietenii lui s-au mobilizat și au încercat să afle tot ce au putut despre el. Într-un final, datorită lui Mircea Nebunu’ misterul s-a elucidat. Bărbatul a făcut un videoclip în care le spunea bandiților să dea un semn de viață, în decursul a 60 de minute, căci, dacă nu, va chema întăriri din Milano pentru a-l găsi cu orice preț pe artist. În cele din urmă, răpitorii au dezvăluit locația în care se află Florin Salam, iar apele s-au liniștit. În prezent, Florin Salam este în siguranță. 

 

Câteva vb de la DANI pentru SALAM

Gepostet von Elvis Officyal am Sonntag, 28. Oktober 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×