Momentul în care Florin Salam este luat la bătaie, la o nuntă în Italia! VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/10/2018, 14:38
Momentul în care Florin Salam este luat la bătaie, la o nuntă în Italia! VIDEO
Iamgine în care se află Florin Salam

Florin Salam a fost luat la bătaie, la o nuntă din Italia! Iată video cu momentul incidentului. În noaptea de sâmbătă spre duminică, mult doritul artist a fost cerut la celebrarea unor miri din Italia. Acesta a onorat invitația, însă, chiar dacă nimic nu părea să fie în neregulă, toți oamenii adunându-se fericiți pentru sărbătorirea tinerilor căsătoriți, totul s-a sfârșit mai puțin bine pentru cântăreț.  Incidentul a fost scos la suprafață datorită unui om care a încărcat o înregistrare video pe Facebook cu momentul nefericit.

În filmare este surprins Florin Salam, în timp ce cântă, iar toată lumea era bucuroasă pentru prezența lui acolo. La scurt timp, un fan de-al lui l-a luat la pumni din senin.   După doar 6 ore, postarea era deja văzută de 85.000 de ori. Se pare că, după această încăierare, în care s-au alăturat și nuntașii, încercând să-l îndepărteze pe bătăuș de artist, Florin Salam a fost răpit de doi bărbați. Aceștia, porecliți Berică și Versace, l-au luat pe sus pe cântăreț și l-au dus într-o cameră de hotel. La restaurantul cu pricina au rămas în schimb membrii formației artistului, care au și răpândit informații despre Salam în țară.

Momentul în care Florin Salam este luat la bătaie! ”Nu mai cânt niciodată!”

Potrivit informațiilor din presă, timp de 10 ore, nimeni nu a știut nimic despre cântăreț. Printre cei prezenți la nuntă circulă un zvon cum că acesta ar fi fost răpit de către bărbați pentru ca mai apoi a cere o rescumpărare. În acest moment, conform libertatea.ro, Florin Salam este în siguranță. Potrivit sursei citate mai sus, artistul a luat deja legătura cu familia sa afirmând că este totul n regulă acum.

”Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima cântare din viața mea”, a spus Salam. Totodată, acesta a admis că este ultima dacă când își va mai face meseria, dat fiind faptul că se simte din ce în ce mai mult în pericol. ”Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cânt”, a completat cântărețil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×