Uluitor! Cât a câştigat Florin Salam pentru o noapte de cântat şi unde s-au dus banii

Raluca Ogaru   
în Reality show
14/03/2018, 16:42
Uluitor! Cât a câştigat Florin Salam pentru o noapte de cântat şi unde s-au dus banii GALERIE FOTO

Florin Salam este atât de bine cotat, încât are agenda ocupată pentru doi ani de acum încolo. Cei care şi l-au droit să îi cânte la nuntă sau la alte evenimente fericite şi-au programat chiar nunta în funcţie de concertele şi cântările lui.

”Sunt oameni cu bani, smecheri din lumea interlopă, oameni care ar da oricât să îl vadă pe Salam cântând lângă ei, iar atunci când au ocazia, nu se uită la bani. Ştiu oameni care au venit cu banii pentru renovat în casă, pentru acoperiş sau pentru maşină şi au plecat cu buzunarele goale pentru că i-au dat pe toţi pe dedicaţii! Acum câţiva ani, a fost o mare petrecere privată, o comuniune numai cu lumea bună, iar la final, când au strâns banii, au văzut că au peste 60.000 de euro, numai din dedicaţii, iar cu commission au ajuns la vreo 80.000 de euro.”, declara un cunoscut din anturajul lui Florin Salam.

Bineînţeles, Salam nu a rămas cu toţi banii. De fiecare dată, banii se duc la întreg staff-ul. La un calcul simplu, după ce împarte banii cu membrii formaţiei sale, artistului i-ar rămâne cam 10.000 de euro! Atenţie! Această sumă este doar pentru o singură noapte de cântat!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×