Primele imagini cu Florin Salam, după ce a fost bătut în Italia! Mesaj pentru fani

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
29/10/2018, 09:37
Primele imagini cu Florin Salam, după ce a fost bătut în Italia! Mesaj pentru fani GALERIE FOTO
Florin Salam a vorbit pentru prima dată LIVE despre ce s-a întâmplat la petrecerea la care a fost lovit, în Italia

Primele imagini cu Florin Salam, după incidentul din Italia, nu au întârziat să apară. Fanii au fost foarte îngrijorați pentru starea artistului și cei mai mulți l-au criticat și i-au transmis mesaje urâte bărbatului care l-a agresat pe manelist. Stan Lower și-a cerut scuze public pentru că l-a lovit cu pumnul pe artistul îndrăgit de atâția români, însă furia oamenilor a fost stăpânită cu greu.

La câteva ore după ce au apărut pe internet imaginile cu Florin Salam agresat la o petrecere în Italia, manelistul a dat și prima sa declarație despre acest incident. El a spus că e bine, dar că nu va mai cânta niciodată. Fanii au fost foarte afectați  de această veste.

Florin Salam și-a liniștit fanii, după ce a fost lovit cu un pumn în față, la o petrecere, în Italia
Florin Salam și-a liniștit fanii, după ce a fost lovit cu un pumn în față, la o petrecere, în Italia

Primele imagini cu Florin Salam, după ce a fost bătut în Italia

Florin Salam a intrat LIVE pe Facebook, prin intermediul unui prieten cu care se află în Italia în aceste zile. Pentru a-și liniști fanii, acesta le-a transmis un mesaj de câteva minute.

”Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine acum. Dintr-o reșeală a cuiva, nu vreau să mai dau nume să nu îi fac reclamă, și chiar dacă îi facem noi reclamă tot degeaba… O să intru și o să spun mai multe, dar acum suntem la masă, la prietenul meu căruia îi mulțumesc! Sunt bine, toată lumea e bine. O să intru la televiziune și o să spun mai multe, televiziunile mă sună continuu. S-au scris multe, s-au spus multe.”, a spus Florin Salam în timpul LIVE-ului pe Facebook.

Florin  Salam va vorbi despre acest incident, la TV

Florin Salam a spus că va vorbi despre ce s-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 octombrie 2018, în Italia. La momentul potrivit, va da mai multe detalii, cel mai probabil la un post TV.

”Nu mă iubește toată lumea și nici nu am nevoie să mă iubească! Pentru oamenii mei, prietenii mei, că eu nu am nevoie să mă iubească toată lumea, am nevoie de oamenii mei, ăia cum sunt eu cu suflet curat, ca mine, un om simplu, cum mă știți voi de atâția ani. Restul să se ducă unde știu ei că nu am nevoie. Vă salut încă o dată și vă mulțumesc foarte mult! O să spun eu ce trebuie și unde trebuie cât de curând! Am nevoie acum să termin cântarea pe care o am și să duc totul la bun sfârșit, unde trebuie și cum trebuie! Vă pupăm!”, a spus Florin Salam pentru fanii lui de pe Facebook.

Gepostet von David Turcu am Samstag, 27. Oktober 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×