Florin Călinescu a reacționat după atacul lui Liviu Dragnea la Ștefan Mandachi: “Tu treci la aprozare”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 09:25
Florin Călinescu a reacționat după atacul lui Liviu Dragnea la Ștefan Mandachi: “Tu treci la aprozare” GALERIE FOTO
Florin Călinescu a reacționat după atacul lui Liviu Dragnea la Ștefan Mandachi

Florin Călinescu a reacționat după ce Liviu Dragnea l-a atacat și criticat pe inițiatorul mișcării #șîeu, Ștefan Mandachi, spunând că face circ. Vineri, juratul de la Românii au talent a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îl îndeamnă pe liderul PSD să treacă la aprozare și napolitane.

Florin Călinescu a reacționat după atacul lui Liviu Dragnea la Ștefan Mandachi, inițiatorul mișcării #șîeu

Aflat intr-un cuib dambovitean de viespi pesediste, livulica a mai ejaculat o tona de venin. Ca, Mandachi, a facut circ. Ca doar el, livulica si partidul respectiv, vor face autostrazi in aceasta tara. Pe care doar ei o iubesc. Mandachi a facut ceva. livulica, tu treci la aprozare si napolitane. Asa cum ne-ai promis”, a scris actorul.

Protestul privind autostrăzile din România a adunat mii de oameni prin toată țara noastră care și-au spus doleanțele, dar și mii de comentarii contra. Unul dintre ele aparține lui Liviu Dragnea, care a susținut că ar fi ”circari conduși de leneși”, sugerând că în spatele acțiunii de protest ar fi Klaus Iohannis.

Florin Călinescu a reacționat după atacul lui Liviu Dragnea la Ștefan Mandachi: “Tu treci la aprozare”
“Tu treci la aprozare”

Dragnea: ”Mandachi putea să dea banii la o casă de copii sau să îi doneze undeva”

Totodată, liderul PSD a mai declarat că omul de afaceri Ștefan Mandachi, care afirmă că a cheltuit 100 de mii de euro ”pentru acest circ”, putea să îi dea la o casă de copii sau să îi doneze undeva. „Ce căuta spre București? Totul este circ. Rămâne la forța noastră să spunem românilor adevărul.

Florin Călinescu a reacționat după atacul lui Liviu Dragnea la Ștefan Mandachi: “Tu treci la aprozare”
liderul PSD a mai declarat că omul de afaceri Ștefan Mandachi, care afirmă că a cheltuit 100 de mii de euro ”pentru acest circ”, putea să îi dea la o casă de copii

Nu vă cer să mințiți, să manipulați, ci să fiți aceiași români curajoși. Să spuneți oamenilor ce se întâmplă, altfel îi lăsați pe acești circari conduși de leneși, nu mai știu cum să-i spun lui Iohannis, ca să nu se supere, dar și ca să te superi trebuie efort…”, a declarat Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×