Florin Călinescu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea: ”E cea mai săracă figură a partidului”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 21:30
Florin Călinescu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea: ”E cea mai săracă figură a partidului” GALERIE FOTO
Florin Călinescu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea

Florin Călinescu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea. După ce actorul a comentat acțiunile și principiul aplicat de Coaliției PSD-ALDE, a explicat că motivația celor care îl urmează pe Dragnea este sporirea averilor și protecția față de Justiție, iar principiul „cine nu-i cu mine e împotriva mea” e lege, acum, acesta susține că liderul PSD este cea mai săracă figură a partidului respectiv ori a Puterii actuale.

Florin Călinescu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea este probabil cea mai săracă figură a partidului respectiv sau a Puterii actuale, pentru că el în sine nu produce gândire sau discurs, i se sugerează, dacă vreți, cam ca și doamnei prim-ministru, dar cei care-i sugerează sau îi însăilează aceste discursuri sunt acoperiți ușor de o miștocăreală total neproductivă.

Sare de la aprozare la napolitane, am văzut, sare de la statul paralel, Soros, până la masoni, un amestec semantic total papagalicesc, neproducând însă absolut nimic coerent pentru o societate aflată în derivă, nu credeam că o să spun asta după 30 de ani și fără nici o perspectivă adevărată din punct de vedere economic.

Florin Călinescu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea: ”E cea mai săracă figură a partidului”
”E cea mai săracă figură a partidului”

”Puterea nu este speriată de puterea străzii”

Puterea nu este speriată de puterea străzii în acest moment. Singurii care mai pot să facă ceva și se vede vizavi de OUG 114 și altele sunt entitățile europene, care au pârghii suficient de puternice pentru a mai ține în frâu atitudinea dictatorială a actualei Puteri”, a spus actorul.

De altfel, aceasta nu este singura dată când Florin Călinescu și-a expus părerea față de acțiunile Guvernului României, lucru care l-ar putea împinge să ia atitudine și să se implice în politică din vară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×