Illan Laufer a fost promovat de PSD. Liviu Dragnea l-a făcut șef de Departament pentru Mediul de Afaceri

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 19:31
Illan Laufer a fost promovat de PSD. Liviu Dragnea l-a făcut șef de Departament pentru Mediul de Afaceri GALERIE FOTO
Illan Laufer a fost promovat de PSD

Illan Laufer a fost promovat de PSD pentru funcția de șef al Departamentului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat al partidului. Ulterior, fostul ministru pentru IMM-uri a scris un mesaj pe contul său de Facebook în care a spus ce înseamnă pentru el această funcție și a mulțumit ”somnului președinte, Liviu Dragnea” pentru nominalizare.

Illan Laufer a fost promovat de PSD

„Nominalizarea mea pentru coordonarea Departamentului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat din cadrul Consiliului Naţional al PSD este, pentru mine, un moment de reală bucurie şi totodată de mare responsabilitate. Mulţumesc domnului preşedinte, Liviu Dragnea, domnului secretar general, Codrin Ştefănescu, domnului preşedinte al PSD Neamţ, Ionel Arsene, colegilor mei din organizaţia PSD Neamţ, care mă susţin şi continuă să mă onoreze cu încrederea lor.

Să fac parte dintr-un grup compus din nume sonore, care au probat cu profesionalismul lor determinarea de a acţiona strict în interesul României, reprezintă pentru mine o nouă provocare să depun tot efortul pentru a mă ridica la înălţimea standardelor lor”, a scris Laufer, în mediul virtual.

Illan Laufer a fost promovat de PSD. Liviu Dragnea l-a făcut șef de Departament pentru Mediul de Afaceri
Liviu Dragnea l-a făcut șef de Departament pentru Mediul de Afaceri

Dragnea l-a făcut șef de Departament pentru Mediul de Afaceri

De asemenea, a menționat că a avut ocazia să lucreze în Guvern cu o parte dintre colegii săi din Consiliul Național al PSD, alături de care a obținut „rezultate foarte frumoase”. „Cu ceilalţi sunt nerăbdător să încep să lucrez. Sunt convins că, împreună, vom face lucruri bune. Doresc să îmi felicit toţi colegii pentru noile responsabilităţi şi îi asigur de tot sprijinul meu”, a precizat Illan Laufer.

Șeful de Departament pentru Mediul de Afaceri a deținut funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, din vara anului 2017 până la finalul lunii ianuarie 2018. După ce a fost schimbat, odată cu retragerea lui Mihai Tudose din postul de prim-ministru, a fost propus pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale, fiind refuzat însă de președintele Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×