Rareș Bogdan, mesaj acid pentru Liviu Dragnea: „Infractorule, ştii cât este kg de cartofi?”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 11:51
Rareș Bogdan, mesaj acid pentru Liviu Dragnea: „Infractorule, ştii cât este kg de cartofi?” GALERIE FOTO
Rares Bogdan da de pamant cu aprozarele lui Liviu Dragnea

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit iar la adresa lidepului PSD Liviu Dragnea! Jurnalistul l-a atacat pe liderul PSD după ce acesta a vorbit despre aprozare și despre agricultorii români. rareș Bogdan susține că ideea cu reinventarea aprozarelor a venit într-un moment de disperare.

Rareș Bogdan dă de pământ cu aprozarele lui Liviu Dragnea

„Domnul Dragnea vrea să ne ducă la aprozar. El nu ar recunoaşte un aprozar nici dacă s-ar împiedica de unul.

Apropo, INFRACTORULE, ştii cât e kilogramul de cartofi? Peste 3 lei. Acum 14 luni era 1,50 lei. Datorită proastei guvernări, guvernării varză pe care o face Liviu Dragnea cu Călin Popescu Tăriceanu, cartofii au crescut de la 1,50 lei la 3 lei. Un pachet de unt e 9 lei”, a spus Rareş Bogdan în deschiderea emisiunii „Jocuri de Putere”.

Rares Bogdan aprozar Liviu Dragnea
Rares Bogdan l-a facut „infractor” pe Liviu Dragnea

„Miliţienii nu mergeau să cumpere nimic. El nu ştie ce e o coadă”

„Aprozare… aprozare pentru tot poporul. Unde a văzut Dragnea aprozare? La Fortaleza? În domeniul de lux unde şi-a petrecut vacanţele alături de cartelul Tel Drum? Gândiţi-vă că Liviu Dragnea sigur nu a văzut în copilărie aprozare pentru că, de obicei, miliţienii luau. Ei nu mergeau să cumpere nimic. El nu ştie ce e o coadă.

„Dacă nu înţelegeţi semnalul domnului Timmermans din seara asta, în care România putea fi o altă Ucraină, poate veţi înţelege amintindu-vă de nişte cozi pe care dumneavoastră le-aţi trăit în urmă cu 30-32 ani. Acolo vrea să îi ducă pe români Liviu Dragnea, la coadă la aprozar, la coadă la pâine, la coadă la carne, la cartelă. Asta e strategia lui pentru europarlamentare: aprozare. Pentru că a făcut varză economia României. În doi ani de zile a făcut varză economia şi acum ne minte cu aprozare. Şi o face pentru că e disperat”, a mai declarat jurnalistul Rareş Bogdan în emisiunea sa de la Realitatea TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×