Ce promisiune i-a făcut Rareș Bogdan lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD l-a amenințat

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 18:22
Ce promisiune i-a făcut Rareș Bogdan lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD l-a amenințat GALERIE FOTO
Ce promisiune i-a făcut Rareș Bogdan lui Liviu Dragnea

Jurnalistul Rareș Bogdan susține că a fost amenințat de două ori de Liviu Dragnea. Prezentatorul TV a precizat că îi va da replica liderului PSD în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, care va fi difuzată duminică seara, de la ora 21:00. În plus, Rareș Bogdan a făcut o promisiune: să dezvăluie adevărul despre „acest arendaș ce vrea să îngenuncheze complet România.”

Ce promisiune i-a făcut Rareș Bogdan lui Liviu Dragnea

„Frica îl face să scuipe venin, disperarea îl va face animal rănit, tăvălugul oamenilor frumoși și liberi îl vor scoate din spațiul public definitiv. Infractorul cățărat în fruntea PSD m-a amenințat astăzi de două ori. L-am călcat în picioare și l-am umilit ca jurnalist, îl asigur că dacă intru pe terenul lui îl voi zdrobi definitiv, iar partidul pe care îl conduce încă spre pieire va ajunge după PNL și chiar USR-Plus! Se va clasa în cel mai bun caz pe locul 3. RĂZBOI până la capăt. El sau România demnă pe care o iubim în fiecare zi.

Până una alta, am să îi răspund mâine seară, duminică de la 21.00 la Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan, exclusiv pe RealitateaTv si RealitateaFm. Chiar dacă aș face pasul spre baricada politică, până după Sfintele Paști îl voi chinui din Studioul meu și voi arăta adevărul despre acest arendaș ce vrea să îngenuncheze complet România. Apoi, nu ar scăpa, îl voi călca în picioare din stradă și din mai multe studiouri Tv și Radio sau platforme media locale, regionale și naționale”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Liviu Dragnea l-ar fi amenințat pe Rareș Bogdan
Liviu Dragnea l-ar fi amenințat pe Rareș Bogdan

Liderul PSD l-a amenințat pe Rareș Bogdan

Rareș Bogdan susține că Liviu Dragnea l-a amenințat de două ori. Jurnalistului de la Realitatea TV i s-a propus de către PNL să deschidă lista la alegerile europarlamentare din anul 2019, însă a refuzat, cel puţin până la această oră.

„P.S. Livache, crede-mă că nu îţi doreşti să vin şi în Terenul tău, o să vă umilesc şi acolo cum am făcut-o de 6 ani şi aici! Cei ca tine, Arsene-ciorăpel, Nicolicea, Iordache, Oprişan-portofel, Dăncilă-minte puţina şi alţii ca voi trebuie să dispară din spaţiul public românesc”, şi-a încheiat Rareș Bogdan postarea de pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×