Liviu Dragnea, atac devastator la adresa lui Iohannis, prin intermediul lui Traian Băsescu

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 14:53
Liviu Dragnea, atac devastator la adresa lui Iohannis, prin intermediul lui Traian Băsescu GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, atac devastator la adresa lui Iohannis

Liviu Dragnea a pornit un nou atac devastator la adresa președintelui Klaus Iohannis. Aflat la Târgu Jiu, președintele PSD s-a luat de șeful statului făcând o comparație cu Traian Băsescu. Dragnea l-a atacat și zilele trecute pe Iohannis, pe care el-a acuzat că blochează bugetul pe 2019.

Liviu Dragnea, atac devastator la adresa lui Iohannis

„Nu am crezut vreodată că o să avem un președinte mai toxic decât Traian Băsescu. Iohannis nu a făcut un lucru bun în toți acești ani. A mințit, a vorbit de rău această țară, a dezinformat instituții europene, protejează acest sistem ocult care se numește statul subteran”, a declarat Liviu Dragnea în fața membrilor PSD de la Târgu Jiu.

Președintele Camerei Deputaților a mai spus că șeful statului și-a dorit blocarea guvernului. „A avut 2 obiective majore, spuse lui Tăriceanu după a doua zi de la alegeri: război total cu PSD și blocarea guvernului. Și asta a făcut. Atacuri la CCR, nerespectarea Constituției, blocarea miniștrilor. România nu are azi nici șef la Armată pentru că nu vrea Iohannis. Are de gând să sacrifice orice pentru a-și atinge un obiectiv: încă un mandat”, a adăugat liderul PSD.

Klaus Iohannis, ținta atacurilor lui Liviu Dragnea
Klaus Iohannis, ținta atacurilor lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, în război cu Iohannis

Liviu Dragnea l-a mai atacat pe Iohannis și zilele trecute, când l-a acuzat că blochează bugetul pe 2019. „Omnul Iohannis, vă rog să-l aplaudați. Nu-mi iese, nu? Ce a făcut acest domn în Romania? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă, ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu nu am găsit un lucru, o acțiune, un gest, care să fi ajutat România sau pe români. Absolut nimic.

În schimb, am văzut că este deasupra legii, e de notorietate, sunt documente cu case mătrășite. Dă socoteală? Nu. Zeci de dosare care au fost închise. A blocat acest guvern de câte ori a putut. Cum să vii, ce suflet să ai, să blochezi bugetul României, numai gândindu-te că 4 milioane de copii nu primesc o alocație mărită de la 1 martie”, a spus Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×