Rareș Bogdan confirmă negocierile cu PNL pentru alegerile europarlamentare

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 20:31
Rareș Bogdan confirmă negocierile cu PNL pentru alegerile europarlamentare GALERIE FOTO
Rareș Bogdan a confirmat negocierile cu PNL pentru alegerile europarlamentare

Prezentatorul de la Realitatea TV confirmă negocierile cu PNL pentru a deschide lista la alegerile europarlamentare. Jurnalistul susține că deocamndată totul este la nivel de dezbatere și nu s-a ajuns la un rezultat concret.

„Da, această chestiune s-a discutat din câte cunosc, între reprezentanții PNL și consultanții lor. Mă bucur dacă cineva s-a gândit la mine, sunt flatat. Pentru un bărbat care este interesat de destinul țării sale, nimic nu poate fi mai onorant decât să o facă în umbra Brătienilor, visând la realizările lor”, și-a declarat Rareș Bogdan dragostea pentru liberali și liberalism.

Rareș Bogdan a confirmat negocierile cu PNL pentru alegerile europarlamentare

„Însă” – a  adăugat el – „eu sunt jurnalist si îi sprijin cu drag de aici. Am văzut că există idei de atragere a unor oameni din zona Dreptei, testarea sociologică a unor personaje/personalități/indivizi și cam atât. Dar eu sunt jurnalist și nimic altceva. Doresc să rămân în această zonă în următoarea perioadă”.

Rareș Bogdan confirmă negocierile cu PNL pentru alegerile europarlamentare
Jurnalistul susține că deocamdată totul este la nivel de dezbatere și nu s-a ajuns la un rezultat concret

De altfel, nu ar fi prima dată când PNL ar alege să susțină pentru funcții candidați proveniți din „resurse externe”, drept exemplu ar fi Marian Munteanu, pentru funcția de primar al Capitalei. De asemenea, prezentatorul de televiziune ar putea fi o forță proaspătă pentru partidul măcinat de probleme interne.

Rareș Bogdan confirmă negocierile cu PNL pentru alegerile europarlamentare
Nu este prima dată când PNL susține pentru funcții candidați veniți din surse externe

Alegerile europarlamentare din primăvară au o miză mai mare ca oricând, căci toate partidele își fac calcule dintre cele mai complexe pentru a putea trimite la Bruxelles un număr cât mai mare de europarlamentari.

Vă reamintim că emisiunea ”Jocuri de putere”, prezentată de Rareș Bogdan, a fost scoasă de pe post ca urmare a reacției pe care a avut-o jurnalistul. La acel moment, patronul postului de știri, Cozmin Gușă, a delcarat pentru hotnews.ro că incidentul din acea ediție, de pe 20 noiembrie, nu a putut fi trecut cu vederea de către conducerea editorială, astfel că Rareș Bogdan urma să fie înlocuit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×