Florin Călinescu, mesaj acid la adresa PSD-ului! Juratul de la Românii au talent, reacție vehementă

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
12/03/2019, 21:51
Florin Călinescu, mesaj acid la adresa PSD-ului! Juratul de la Românii au talent, reacție vehementăGALERIE FOTO
Florin Călinescu, mesaj acid la adresa PSD-ului!

Într-un interviu pentru RFI, Florin Călinescu a vorbit despre acțiunile și principiul aplicat de Coaliție PSD-ALDE. Actorul a explicat că motivația celor care îl urmează pe liderul partidului e sporirea averilor și protecția față de Justiție. Mai mult, juratul de la Românii au talent susține că PSD a polarizat societate, după principiul „cine nu-i cu mine e împotriva mea”.

Florin Călinescu a transmis un mesaj acid la adresa PSD-ului

În momentul actual, partidul sau coaliția aflată la guvernare a reușit să polarizeze ca niciodată după 30 de ani societatea românească, după un principiu străvechi al partidului: cine nu-i cu mine e împotriva mea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Există o echipă de fideli, care merg înainte cu conducătorul lor, pe niște principii foarte simple, mercantile în general, pentru securizarea și sporirea unor averi și pentru asigurarea libertății depline din punct de vedere juridic. Povestea asta o suport și eu din când în când, ca argument comparativ sau calitativ, actorașul, adică în momentul în care oameni care ridică săli întregi în picioare devin actorași, adică ceva promiscuu și cu o conotație destul de negativă.

Florin Călinescu, mesaj acid la adresa PSD-ului! Juratul de la Românii au talent, reacție vehementă
Actorul a explicat că motivația celor care îl urmează pe liderul partidului e sporirea averilor și protecția față de Justiție

„cine nu-i cu mine e împotriva mea”

De parcă în partea cealaltă sunt inginerași sau profesorași sau avocăței sau tehnicieni dentari sau medicuți și așa mai departe. Lucrurile sunt simple, oricine are conștiință face ceea ce trebuie să facă societatea”, a spus Florin Călinescu.

De altfel, aceasta nu este singura dată când actorul și-a expus părerea față de acțiunile Guvernului, lucru care l-ar putea împinge să ia atitudine și să se implice în politică din vară. Până atunci, nimeni nu-i poate lua dreptul de la a analiza și comenta situația României.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×