Florin Busuioc a revenit la rubrica Meteo de la Știrile PRO TV. Reacția colegilor când l-au văzut

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 20:35
Florin Busuioc a revenit la rubrica Meteo de la Știrile PRO TV. Reacția colegilor când l-au văzut GALERIE FOTO
Florin Busuioc a revenit la Meteo de la Ştirile Pro TV

Florin Busuioc a prezentat din nou rubrica Meteo din cadrul ştirilor Pro TV. După ce a suferit un infarct în luna noiembrie a anului trecut, atunci când se afla pe scena unui teatru din Craiova, vedeta trustului PRO a revenit pe sticlă, spre bucuria tuturor fanilor săi.

Acesta a fost prezentat de către Oana Andoni, gazda ştirilor, care a spus „Am o surpriză pentru voi. S-a întors la treabă, ne-a fost dor de tine”. „Și mie mi-a fost. Vin cu vești nu prea plăcute”, a fost reacţia lui Florin Busuioc, referindu-se, bineînţeles la starea vremii.

Florin Busuioc a revenit la rubrica Meteo de la Stirile PRO TV

Florin Busuioc a trecut printr-o grea încercare şi atunci când a vorbit despre trauma pe care a trăit-to a spus că în cazul în care i se întâmpla să sufere acel atac de cord acasă nu crede că ar fi supravieţuit: „Am avut un atac de cord destul de puternic. Nici nu vreau să-mi aduc aminte, sincer. Dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Neti mi-a spus că a avut mare încredere ca știa cât trag și cât pot să duc. N-am avut nicio spaimă majoră, pentru că știam că o să-ți revi!” Nu am ramas cu nicio sechela aici. Puteam să am probleme, să am sechele din cauza lipsei de oxigen. Uite că nu s-a întâmplat! Dacă s-ar fi întâmplat acasă…nu mă mai ridicam.” Acum, însă, necazul s-a sfâşrit iar Busu a revenit la TV.

Florin Busuioc, în timp ce prezenta rubrica Meteo în cadrul Ştirilor de la PRO TV
Florin Busuioc, în timp ce prezenta rubrica Meteo în cadrul Ştirilor de la PRO TV. Este prima apariţie după ce a suferit infarctul la Craiova

 

Cât timp s-a recuperat după infarct şi intervenţia chirurgicală. Florin Busuic a fost înlocuit la Pro TV de către Ramona Păuleanu, care a fost reporter în trust.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×