Florin Busuioc, prognoza meteo: „Vești nemaipomenite!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 18:53
Florin Busuioc, prognoza meteo: „Vești nemaipomenite!”
Florin Busuioc, prima apariție la TV după infarctul suferit!

Florin Busuioc a vorbit despre situația critică prin care a trecut, azi, în cadrul unei emisiuni de la Pro Tv. Bineînțeles că publicul nu putea să nu-l audă spunând un lucru cât de mic despre vreme, așa că Busu le-a dat telespectatorilor și fanilor lui informații despre prognoza de mâine, sâmbătă, 22 decembrie.

De asemenea, s-a indicat deja că vremea din jurul zilelor de sărbători va fi una bună, astfel că valorile termise se arată ușor indicate față de cele normale intervalului local din sud-vestul teritoriului României.

Florin Busuioc, prima prognoză meteo de la infarct!

Florin Busuioc, invitat la emisiunea „La Măruță”, a făcut mărturisiri despre starea în care s-a aflat după ce s-a trezit din infractul puternic pe care l-a avut. Cu toate acesta, iubitul prezentator al rubricii meteo nu s-a putut abține să-și lase fanii nerăbdători, așa că le-a spus câte ceva despre vremea din cursul zilei de mâine.

Busu a adus vești bune de data aceasta, temperaturile vor fi mai blânde. Temperaturile sunt pozitive duminică, precipitații  vor fi în centrul, nordul și vestul țării. La munte vor fi lapoviță și nisoare. Acesta a specificat că vom avea parte de 9 grade Celsius mâine, 22 decembrie și temperaturi mai liniștite, iar de la Crăciun încolo, acestea vor scădea ușor, astfel vor reveni la normalul indicat sezonului și perioadei. De asemenea, la altitudini de +1500 de metri vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare.

Florin Busuioc, despre infarct!

Florin Busuioc a vorbit despre atacul de cord puternic pe care l-a avut și despre cum se simte acum. „Am avut un atac de cord destul de puternic. Nici nu vreau să-mi aduc aminte, sincer. Dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Neti mi-a spus că a avut mare încredere ca știa cât trag și cât pot să duc. „N-am avut nicio spaimă majoră, pentru că știam că o să-ți revi!” Nu am ramas cu nicio sechela aici. Puteam să am probleme, să am sechele din cauza lipsei de oxigen. Uite că nu s-a întâmplat! Dacă s-ar fi întâmplat acasă…nu mă mai ridicam.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×