Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare! „Când m-am trezit eram inconștient. Nu mai știu nimic”

în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 16:18
Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare! „Când m-am trezit eram inconștient. Nu mai știu nimic”
Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare! „Am avut un atac de cord destul de puternic”

Florin Busuioc face dezvăluiri tulburătoare despre tragicul eveniment prin care a trecut. Actorul spune că l-a schimbat enorm atacul de cord pe care l-a suferit și că va fi mult mai atent la sănătatea lui. „Mă voi odihni mai mult”. „Am avut un atac de cord destul de puternic. Nici nu vreau să-mi aduc aminte, sincer. Dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Neti mi-a spus că a avut mare încredere ca știa cât trag și cât pot să duc. „N-am avut nicio spaimă majoră, pentru că știam că o să-ți revi!” Nu am ramas cu nicio sechela aici. Puteam să am probleme, să am sechele din cauza lipsei de oxigen. Uite că nu s-a întâmplat! Dacă s-ar fi întâmplat acasă…nu mă mai ridicam.”

Florin Busuioc, detalii despre starea de sănătate!

„După ceva vreme, aici, la spital, când mi-am revenit cât de cât.. după ce m-am trezit nu mi-am revenit. Nu știu ce s-a întâmplat după ce mi-am revenit, eram cheaun. După o vreme am văzut-o pe Lili, pe soția mea, mi-am dat seama ce s-a întâmplat, am aflat. Nu se poate schimba nimic, asta e important. Ce se întâmplă, se întâmplă! Cred că o să am mai multă grijă de mine. O să mă odihnesc ceva mai mult, eram cam tot timpul în priză, spectacole în țară, repetiții, etc Acum o să mă odihneasc, o să fie o odihnă… organizată, nu neapărat că-mi propun să stau și să nu mai fac nimic.

N-am de ce să mă mai enervez acum, sunt un tip pasional și trăiesc intens, mai ales la ce se întâmplă aucm cu ordonanțe de urgență și cu tot ce se mai întâmplă. Nu mai simt nevoia să mai fumez, acum deloc. Asta cu fumatul mi-a trecut, se pare, să vedem ce-o mai fi. Nu m-am gândit la moarte, nu mi-e frică de moarte, nu mi-a fost niciodată, mi-e frică de obiecte mici. Cred că moartea e oricum ceva implacabil, survine la un moment dat, așa cum am pățit eu, fie că se întâmplă la o vârstă înaintată. Nu cred că am avut vreodată spaima de moarte! ” , a declarat Florin Busuioc invitat la emisiunea „La Măruță”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×