Când s-ar putea întoarce Florin Busuioc la ProTV! Ce se întâmplă cu vedeta TV

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 20:56
Când s-ar putea întoarce Florin Busuioc la ProTV! Ce se întâmplă cu vedeta TV GALERIE FOTO
Când s-ar putea întoarce Florin Busuioc la ProTV. Vedeta trustului, alături de colegul Ovidiu Oanţă

Florin Busuioc a avut o cumpănă importantă în viaţa sa. A suferit un infarct, pe scena din Craiova, acolo unde susţinea un spectacol, după care a fost salvat de intervenţia rapidă a unuia dintre spectatori. Momentele grele au continuat, iar îndrăgitul actor şi prezentator a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Acum, fanii se întreabă când s-ar putea întoarce Florin Busuioc la Pro TV.

Recent, Florin Busuioc şi-a bucurat apropiaţii şi fanii după ce a mers în vizită la colegii săi de la pro TV. Aflat în continuare în recuperare după problemele pe care le-a avut, „Busu” este în concediu medical. Până când îşi va reveni complet, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV va respecta întocmai indicaţiile medicilor.

Când s-ar putea întoarce Florin Busuioc la ProTV

Busuioc s-a şi fotografiat alături de colegul său din trust, Ovidiu Oanţă, iar imaginea a apărut imediat în spaţiul virtual pentru că „Busu” a vrut să-şi liniştească fanii şi să le transmită că se simte foarte bine. Postarea a fost distribuită apoi în online de către colegii lui Florin Busuioc, iar aceştia au informat că „Busu este bine și se pregătește să revină cu Vremea și Problema lui Busu”.

„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr”, au declarat cei de la Pro TV.

Florin Busuioc, în timp ce prezintă vremea la Pro TV
Florin Busuioc, în timp ce prezintă vremea la Pro TV

Acum, Florin Busuioc se află în afara oricărui pericol, face recuperare şi se pregăteşte să se întoarcă la muncă, după ce va termina perioada de repaus. Cel mai probabil, revenirea actorului la Pro TV se va produce după Anul Nou.

În lipsa lui Florin Buusioc, acum prezintă vremea Ramona Păuleanu şi Daniel Niţoiu, prin rotaţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×