Dieta lui Florin Busuioc după infarct. Ce mănancă Busu în fiecare zi

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 12:38
Dieta lui Florin Busuioc după infarct. Ce mănancă Busu în fiecare zi
Iată care este dieta lui Florin Busuioc!

În urma infarctului suferit, medicii i-au spus lui Florin Busuioc un stil de viață mai aspru. Prezentatorul rubricii de meteo este într-o stare foarte bună, astfel că acum se află sub atenta îndrumare a medicilor. Busu a luptat, iar acum este câștigător. Viața cunoscutei vedete a fost pusă în pericol după ce a făcut un infarct pe scena teatrului de la Filarmonica din Craiova, medicii ambulanței veniți de urgență l-au resuscitat de 3 ori.

După ce au reușit să-l stabilizeze, au decis că starea lui cere implantarea unui stend. Întâmplările de atunci au făcut înconjurul lumii, dat fiind faptul că un medic rezident șomer din Craiova a fost singurul din oraș care l-a putut opera, iar lucrul acesta s-a înfăptuit fără acordul șefului secțieie de Cardiologie, pentru că acesta nu a binevoit să răspundă la telefon.

Dieta lui Florin Busuioc, după operație

Potrivit unor surse din cadrul Institutului CC Iliescu din București susțin faptul că Florin Busuioc se află într-o stare foarte bună. Acum, cel mai longeviv prezentator al rubricii meteo de la PRO TV trebuie să renunțe la anumite plăceri ale sale.

Flori Busuioc, prezentator meteo la PRO TV
Flori Busuioc, prezentator meteo la PRO TV

Cele mai mari vicii ale lui Busu, după cum a recunoscut și acesta, sunt cafeaua și țigările. De asemenea, acesta era recunoscut ca fiind un mare iubitor al tutunului, lucru ce va trebui schimbat. O veste deloc plăcută pentru Florin Busuioc, pentru că acesta va trebui să renunțe total la pachetul de țigări, pentru că i-ar pune viața în pericol.

Vadi Rădulescu, medic, despre cei care i-au salvat viața lui Busu fără permisiune

„Cine știe să pună un stent? Avem nevoie la Craiova, e clinică nouă pentru așa ceva, dar nu prea o folosește nimeni. Medici ar fi, dar cine mai angajează orice medic, ce, ați înnebunit? Trebuie o combinație, o servire, ceva. Singurul medic șef pe cardiologie intervențională doarme. Nu răspunde la telefon. E timpul lui, știm, dar trebuie să salvăm un om. E Busu de la meteo, actorul!

A făcut infarct după un spectacol. A fost resuscitat, e-n terapie intensivă, nu poate fi dus în capitală și are nevoie de cineva să intre cu o sârmuliță până-n inimă, să-i pună un arculeț acolo. Poate cineva s-o facă? Am găsit doi rezidenți! Ăștia s-au și activat, s-au îmbrăcat în trei secunde, vor să intre în sală, să ajute omul. Sunt bine pregătiți, au mai făcut asta, dar au nevoie de acordul șefului, da, cel de sus. Nu dăm de șef! Sunăm managerul, gata, e aranjată treaba, undă verde”, a spus medicul Vasi Rădulescu despre pregătirile operației a lui Florin Busuioc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×