Florin Busuioc a fost externat! Actorul nu mai are voie să fumeze

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 08:30
Florin Busuioc a fost externat! Actorul nu mai are voie să fumeze
Florin Busuioc a fost externat, însă îi este interzis sa mai fumeze

Florin Busuioc a fost externat, dar nu mai are voie să fumeze. După ce îndrăgitul prezentator a făcut un infarct, acestuia i s-au pus multe interdicții, după ce a trecut de momentul greu. Pe data de 6 noiembrie, România a fost zguduită de faptul că viața actorului ar fi în pericol. Însă, se pare că după ce a fost operat la Craiova, unde a fost transportat de urgență, totul a decurs bine o dată cu mutarea sa la un spital din Capitală. Busu a fost adus în București cu ajutorul unui elicopter SMURD.

”În Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns cu stare gravă intubat şi ventilat mecanic, cu instabilitate hemodinamică. S-a confirmat diagnosticul de infarct miocardic acut şi în paralel cu stabilizarea pacientului a fost mobilizată urgent echipa de cardiologie intervenţională pentru continuarea protocolului terapeutic respectiv coronarografie şi stentare. S-a luat această decizie de către managerul spitalului întrucât medicul şef al clinicii de cardiologie nu a putut fi contactat”, a declarat Cristiana Geormâneanu.

Florin Busuioc, externat! Actorul nu mai are voie să fumeze!

florin busuioc externat nu fumat
Florin Busuioc a trecut de episodul greu din viața sa

Așadar, episodul trist s-a încheiat cu bine, iar acum medicii l-au rugat pe actor să respecte cu tristețe câteva sfaturi. Aceștia i-au prescris un medicament împotriva coagulării sângelui. Și, pe lângă acesta, doctorii i-au interzis să mai fumeze, dar și să mai consume alcool.

florin busuioc externat nu fumat
Florin busuioc poate reapărea pe micile ecrane, după multă odihnă

După nefericitul eveniment, mulți s-au întrebat dacă prezentatorul se va reîntoarce pe micile ecrane. Medicii au venit cu o veste bună pentru noi, căci, după multă odihnă și un regim de viață sănătos, acesta poate continua să ne bucure diminețile. ”Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a povestit Paul Trașcă, unul dintre medicii care au explicat cum a decurs intervenția.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×