Florin Busuioc va fi externat! Va mai putea lucra în televiziune, după ce a făcut infarct? Ce spun medicii

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/11/2018, 18:46
Florin Busuioc va fi externat! Va mai putea lucra în televiziune, după ce a făcut infarct? Ce spun medicii GALERIE FOTO
Medicii sunt optimişti în privinţa lui Florin Busuioc, urmând ca apoi să fie externat

Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă, la Craiova, a fost supus unei intervenţii chirurgicale de dificultate redusă. Conform celor spuse de medicul care l-a operat, mai greu a fost cu mobilizarea. Paul Traşcă a oferit detalii despre cum a decurs intervenţia asupra lui „Busu”.

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea.

Florin Busuioc va fi externat

Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a declarat Paul Traşcă pentru Click.

Acum, Florin Busuioc este internat la spitalul Fundeni, din Bucureşti, iar medicii îl vor externa. Pentru o bună recuperare, aceştia îi recomandă odihnă şi un regim de viaţă sănătos. Asta înseamnă că „Busu” va mai petrece ceva timp departe de micile ecrane şi „Vremea” de la Pro TV.

Florin Busuioc zâmbeşte în timpul unei şedinţe foto realizată la PROTV
Florin Busuioc zâmbeşte în timpul unei şedinţe foto

Florin Busuioc nu mai este dependent de aparate, primeşte vizita familiei şi a prietenilor apropiaţi şi, în cel mai scurt timp, va fi vizitat de aceştia şi acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×