Starea lui Florin Busuioc este incertă . Ce se întâmplă acum cu actorul

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
20/11/2018, 14:41
Starea lui Florin Busuioc este incertă . Ce se întâmplă acum cu actorul
Cum se mai simte Florin Busuioc după infarct?

Vestea că iubitul prezentator de meteo, Florin Busuioc, a suferit un infarct a trezit toată lumea showbiz-ului și nu numai. Din păcate, informațiile venite din spital sunt contradictorii. Medicii au decis inițial că va fi externat, mai apoi au spus că este mai bine pentru Busu să rămână în supravegherea acestora, urmând să fie operat.

Din nefericire, faptul că o a doua operație este amânată poate semnifica faptul că starea lui de sănătate actuală este precară și că nu permite un posibil risc. Momentan, cunoscuta vedetă nu va intra în sala de operații, astfel că se așteaptă îmbunătățirea stării sale.

Florin Busuioc nu va fi externat!

Busu a suferit un infarct miocardic în timp ce se afla la Filarmonica din Craiova. Acesta a dus până la bun sfârșit piesa în care a jucat, mai apoi i s-a făcut rău. Prezentatorul a încercat să se așeze jos, în culise, după ce a simțit că nu mai poate respira, atunci a fost momentul în care s-a prăbușit la pământ. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului pentru a-i acorda îngrijirile necesare.

Medicii ambulanței l-au resuscitat de 3 ori pe Busu. După ce au ajuns la spitalul din Craiova, aceștia au decis că este nevoie urgentă de o operație. Starea critică de sănătate nu i-ar fi permis să fie transmis cu un elicopter SMURD la București, așa că medicii olteni l-au ținut în viață pe iubitul prezentator al rubricii meteo.

După transferul în Capitală, Florin Busuioc a arătat mici îmbunătățiri, însă nu suficiente pentru a putea fi externat și se pare că nici pentru a suferi o a doua operație. ”Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct miocardic. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a specificat medicul Paul Trașcă, conform Click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×