Fiul lui Florin Busuioc, decizie importantă în Ajun de Anul Nou! A demisionat!

Victor Anghel   
în Stiri mondene
31/12/2018, 12:28
Fiul lui Florin Busuioc, decizie importantă în Ajun de Anul Nou! A demisionat! GALERIE FOTO
Fiul lui Florin Busuioc, decizie importantă în Ajun de Anul Nou! A demisionat!

Fiul lui Florin Busuioc a luat o decizie importantă la final de 2018, un an dificil pentru părintele său care a suferit un infarct la scurt timp după ce și-a încheiat numărul pe o scenă de teatru din Craiova. Tânărul și-a anunțat prietenii, dar și pe cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare că a demisionat din funcția pe care o ocupa până de curând. Postarea a fost făcută chiar în Ajunul Noului An. În urmă cu mai bine de o săptămână, tatăl lui Florin Busuioc Junior a făcut mărturisiri tulburătoare despre nefericitul eveniment pe care l-a trăit în luna octombrie.

Băiatul din prima căsătorie a prezentatorului a făcut un apel emoționant luna trecută. “Mesajul meu ar fi să îl lăsăm pe tatăl meu să se odihnească şi îi sunt alături, are nevoie de linişte şi insist până când nu îl vom revedea sănătos în fața camerelor şi pe scenă să nu scormoniţi în trecut. Ar fi bine ca nici după… În rest, îi doresc toate cele bune şi însănătoşire grabnică!”, a declarat Florin Busuioc Junior, potrivit  wowbiz.ro.

Fiul lui Florin Busuioc, decizie importantă Ajun de Anul Nou

Florin Busuioc Junior și-a dat demisia din funcția de asistent medical de la spitalul din Târgu Mureș. El a dezvăluit pe Facebook că acum lucrează la o firmă din oraș care se ocupă cu plăci ceramice, faianţe şi obiecte sanitare. Fiul lui Busu iubește muzica, iar vechiul loc de muncă nu-i permitea să se ocupe mai mult de pasiunea lui. La scurt timp după ce Busu a făcut infarct, băiatul lui a transmis un mesaj. “Am aflat dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoșire grabnică”, a declarat Florin Busuioc Jr. pentru spynews.ro.

Fosta soție a lui Florin Busuioc și fiul său

Florin Busuioc – biografie

Florin Busuioc s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. El a copilărit și aici, dar și în satul Şoimăreşti, judeţul Neamţ. Carismaticul artist este cunoscut mai mult ca om de televiziune decât ca actor. Toate acestea deși, visul de a deveni actor este cel care l-a adus în București. “Busu”, așa cum este cunoscut de public, și-a făcut debutul în televiziune în 1996, iar în anul 2010, a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de către Societatea Europeană de Meteorologie.

“Am început la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns făcând un film pentru TVR, o poveste ţăcănită cu o pisică scăpată printr-un hotel. Mă rog, era foarte drăguţ filmul. M-au remarcat producătorii de la «Tip-Top Minitop» şi mi-au propus să fac asta. A durat câţiva ani emisiunea, am mai făcut o emisiune în paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat şi după ce am plecat eu.”, a declarat prezentatorul TV pentru  adevarul.ro.

În prezent, Florin Busuioc se află la al doilea mariaj. El este căsătorit de mai mulţi ani cu Liliana, împreună cu care are două fiice: Natalie şi Catinca. Prima soție, Marieta Busuioc, care i-a fost alături din 1991 până în 2008 i-a dăruit un băiat. Acesta se numește Florin Busuioc Jr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×