Primele reacții după ce Florin Busuioc a suferit un infarct: ”Nu putem decât să ne rugăm”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
07/11/2018, 00:55
Primele reacții după ce Florin Busuioc a suferit un infarct: ”Nu putem decât să ne rugăm”

Cunoscutul prezentator al Pro TV a suferit un infarct în timpul unui spectacol în Craiova. Florin Busuioc a fost dus de urgență la spital, unde a fost resuscitat de trei ori. Medicii ar fi dorit ca prezentatorul stirilor meteo Pro TV să fie transportat la București din cauza lipsei de personal, însă acest lucru nu a fost posibil, întrucât actorul era într-o stare gravă. La scurt timp după infactul suferit, au apărut și premele reacții, oferite chiar de colegii de pe scenă.

Adelaida Zamfira, actrița alături de care Florin Busuioc juca în piesa de teatru a oferit primele declarații, la scurt timp după ce realizatorul Pro TV a fost transportat de urgență la spital. Adelaida Zamfira era în stare de șoc și nu a putut să rostească foarte multe cuvinte: „Acum nu putem decât să ne rugăm pentru el”, a declarat actrița pentru Libertatea. Din primele informații ale medicilor, starea lui Florin Busuioc este una gravă.

Florin Busuioc alaturi de actorii din cadrul spectacolului pe care il susținea în Craiova

Reacția spitalului din Craiova, care-l tratează în aceste momente pe Busu

„Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu, conform Libertatea.

Contactat de Mediafax, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a precizat că un elicoper va fi trimis la Craiova pentru a-l transporta pe Florin Busuioc la București, acolo unde o echipă de medici cardiologi este pregătită pentru intervenții medicale extraordinare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×