Familia Luizei Melencu, urmărită de DIICOT în propria casă! „Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 15:33
Familia Luizei Melencu, urmărită de DIICOT în propria casă! „Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi”
Familia Luizei Melencu, urmărită de DIICOT în propria casă. Sursa foto: antena3.ro

Familia Luizei Melencu a fost urmărită de procurorii DIICOT, care încă mai cred că este cumva implicată în dispațiția tinerei! Oamenii au primit acasă o adresă în care au fost informați oficial că au avut tehnică de ascultare instalată în casă!

Familia Luizei Melencu, urmărită de DIICOT în propria casă

Încă de la dispariția Luizei Melencu, familia fetei l-a acuza pe procurorul de caz că în loc să o caute pe fată, el i-a suspectat chiar pe ei că ar fi răpit-o pe tânără! Mai mult, bunicul fetei a fost suspectat și târât de procurorul de caz șa detectorul de minciuni.

La detectorul de minciuni a ajuns chiar și mama fetei, suspectată și ea că ar ști unde este fata. Opinia publică s-a revoltat atunci când s-a afkat cum au fost tratațo cei doi de procurorul de la Caracal.

Procurorii îl suspectează pe bunicul Luizei Melencu că ar fi implicat în dispariția fetei

Acum, s-a dovedit că procurorii DIICOT au continuat ideea procurorului de caz de la Caracal și i-a ascultat în tot acest timp pe bunicul și pe mama fetei dispărute! Aceștia au primit acasă o adresă prin care erau înștiințați că sunt urmăriți.

”Vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1, lit. a, c, d şi e din C.p.p’, se arată în înştiinţarea primită de bunicul Luizei.

Potrivit noului Cod de Procedură Penală, articolul 138, alin. 1, literele a, c, d şi e se referă la:

‘Constituie tehnici speciale de supraveghere sau cercetare următoarele: a) interceptarea convorbirilor şi comunicărilor; c) supravegherea video, audio şi prin fotografiere; d) localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice; e) obţinerea liste convorbirilor telefonice”, se arată în comunicatul celor de la DIICOT.

Familia Luizei Melencu aduce critici grave procurorilor DIICOT. Oamenii sunt revoltați după ce DIICOT i-ar fi informat că au fost interceptați în propria casă după deschiderea dosarului Caracal.

„Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi. S-a întâmplat în urmă cu vreo trei luni, când au venit de la Craiova să ridice lucrurile Luizei.

Atunci ar fi avut timp să planteze microfoanele și acele camere. DIICOT în loc să-i urmărească pe complicii lui Dincă… am devenit din părți vătămate suspecți”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×