Familia Luizei Melencu, plângeri penale pe bandă rulantă! Cinci procurori sunt vizați

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 17:24
Familia Luizei Melencu, plângeri penale pe bandă rulantă! Cinci procurori sunt vizați GALERIE FOTO
Casa în care se crede că Luiza Melencu a fost ucisă. Sursa foto - REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Familia Luizei Melencu nu ezită și a anunțat că este gata să facă plângeri penale pe bandă rulantă! A făcut-o prin vocea mamei fetei despre care se crede că a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Femeia este așteptată la București pentru a studia noile probe din dosarul de la DIICOT.

Familia Luizei Melencu, plângeri penale pe bandă rulantă!

În același timp, avocaţii familei Luizei au precizat că vor depune plângeri penale pe numele a cinci procurori care s-au ocupat de cazul de la Caracal.

Rudele adolsecentei spun că anchetatorii le-au încălcat dreptul la apărare și au împiedicat aflarea adevărului.

Cinci procurori sunt vizați

Culmea, lista celor cinci procurori pe numele cărora vor să depună plângeri începe cu șefa DIICOT, Giorgina Hosu. De altfel, familia a anunţat că vrea să știe de unde a avut informații, chiar în ziua descinderii la Gheorghe Dincă despre faptul că fetele sunt moarte și incinerate.

A doua este procurorul Oana Hăineală. Despre aceasta se ştie că a semnat o ordonanță prin care, susțin avocații, denaturează adevărul. În ordonanță se menționează că din mirosurile de cauciuc și ebonită simțite de vecini rezultă că fetele au fost incinerate în butoi.

Un alt procuror vizat de plângeri penale este George Pătuleanu, pe motiv că și-a făcut semne cu Dincă în timpul audierilor și, în general, pentru cum a condus cercetările.

Adrian Petre Todoran, alt procuror din anchetă, a avut un comportament nepotrivit la audieri, susțin avocații.

Ultimul pe listă este Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova. Acesta este acuzat că nu a identificat mașina lui Dincă deși avea toate detaliile, pentru că nu a făcut din timp cercetări care ar fi putut salva viața Alexandrei, se arată în documente.

Procurorilor li se reproșează că au făcut expertize pe ascuns. „M-au chemat pe 30 decembrie. Mă voi duce să studiez ultima parte. Vreau să văd totul cu ochii mei. Indiferent ce-mi spun acum anchetatorii, eu nu mai cred nimic. Simt, copilul meu trăieşte, dar nu-l caută nimeni. 2020 îmi va aduce copilul acasă. Veţi vedea”, a declarat Monica Melencu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×