Gheorghe Dincă s-a spovedit în Ajunul Crăciunului. Criminalul din Caracal a cerut și o sesiune foto

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/12/2019, 12:39
Gheorghe Dincă s-a spovedit în Ajunul Crăciunului. Criminalul din Caracal a cerut și o sesiune foto
Gheorghe Dincă a cerut să se spovedeacsă și să facă câteva fotografii pentru o rudă bolnavă. Sursa foto: playtech.ro

Inculpatul în cazul uciderii celor două adolescente Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu își cunoaște drepturile și profită din plin de ele. Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a cerut să se spovedească în prag de Crăciun.

Tupeu fără margini! Gheorghe Dincă a cerut un preot și o sesiune foto

Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal, care a răpit și ucis cu sânge rece două fete de 18, respectiv 15 ani are tot felul de cereri uimitoare. Criminalul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu le-a cerut procurorilor dreptul la un preot căruia să i se spovedească.

În plus, criminalul mai are o cerere incredibilă din spatele gratiilor. Dincă i-a șocat pe avocații celor două fete ucise în momentul în care a cerut o sesiune foto. Inculpatul spune că are o rudă bolnavă care nu poate să-l viziteze și vrea să-i trimită câteva fotografii.

„Ca la casele regale! După ce a cerut radio și TV, acum vrea și fotograf. A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă cinci fotografii pe care să i le trimită rudei”, a declarat avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, potrivit romaniatv.net.

Gheorghe Dincă, un criminal detașat și plin de sine

Gheorghe Dincă continuă să-i inducă în eroare pe criminaliștii care anchetează omorurile pe care le-a mărturisit. Bărbatul din Caracal, de profesie mecanic, a început să mai scoată la iveală informații despre moartea celor două adolescente, dar rămâne de văzut dacă sunt și adevărate.

Inculpatul are un comportament bizar, greu de analizat și de încadrat într-o categorie de criminali. Mai mulți experți criminaliști români, dar și profileri FBI nu au reușit să descifreze profilul psihologic complet al lui Gheorghe Dincă.

„E detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic.

S-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale condamnării”, a spus psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, scrie a1.ro.

În luna noiembrie, cei mai buni profileri din lume au analizat zeci de ore de înregistrări de la percheziții. De asemenea, aceștia au stat timp de două zile la Penitenciarul Jilava și au discutat cu Gheorghe Dincă, dar tot nu au ajuns la o concluzie finală.

„În general, o analiză comportamentală se face în raport de întreaga viață a persoanei pe care o examinezi”, a mai spus Liviu Chesnoiu, potrivit sursei menționate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×