Solicitare de urgență privind cenușa din curtea lui Gheorghe Dincă! „Să audă toată țara!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 14:31
Solicitare de urgență privind cenușa din curtea lui Gheorghe Dincă! „Să audă toată țara!” GALERIE FOTO
Casa criminalului Gheorghe Dinca din str. Craiovei nr.169 municipiul Caracal jud Olt , 29 iulie 2019 . Sursa foto - REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Solicitare de urgență privind cenușa din curtea lui Gheorghe Dincă! Avocata Carmen Obârșanu, cea care reprezintă familia Luizei Melencu a făcut o nouă cerere şi a transmis opiniei publice ultimele detalii din acest caz.

Solicitare de urgență privind cenușa din curtea lui Gheorghe Dincă!

”Momentan, se așteaptă niște rezultate din America și de la INML, dar nu știm să se fi cerut o reexaminare. Am făcut niște obecțiuni la rapoartele de analiză.

Nu mi s-a dat niciun răspuns. Cred că este cam târziu, pentru că se apropie momentul trimiterii dosarului în instanță. Însă, abia acum am aflat de rapoartele de expertiză din dosar”, a spus Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune.

„Să audă toată țara!”

Vă readucem aminte că familia Măceșanu a fost chemată la începutul săptămânii viitoare la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al Alexandrei. Cu toate acestea, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu a precizat că nimeni din familie nu intenționează să meargă.

Chestionată cum va reacționa dacă și Luiza va fi declarată oficial moartă, Monica Melencu nu a ezitat o clipă. ”Nu există nicio dovadă că fata mea a murit!

Nu accept cuvântul mort de la autorități! Copilul meu este viu! Luiza trăiește! Să audă toată țara! Să îmi aducă copilul înapoi!” a reacționat Monica Melencu.

De altfel, mama tinerei din Dioști, județul Olt, a declarat și în urmă cu câteva zile că fata ei este în viață. „Voi lupta până voi afla adevărul. Luiza trăiește. Ei trebuie să caute fetele. În momentul când doamna Hosu a afirmat că fetele sunt moarte, vreau să o întreb de unde avea această informație”, spunea Monica Melencu în fața jurnaliștilor

„Am spus de la început și susțin cu tărie că Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă. Și pentru a dovedi l-au pus pe amărâtul ăsta de Risipiceanu”, a mai spus mama primei fete dispărută în cazul Caracal.

Dosarul este foarte aproape de judecare. Conform unor surse, Gheorghe Dincă, mecanicul auto din localitatea olteană, riscă ani grei de pușcărie pentru violurile și crimele comise în lunile aprilie și iulie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×