Alexandru Cumpănașu sare la gâtul lui Cătălin Tolontan, pe care l-a dat în judecată. Jurnalistul de la Libertatea: „Nu se va întâmpla niciodată”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 18:23
Alexandru Cumpănașu sare la gâtul lui Cătălin Tolontan, pe care l-a dat în judecată. Jurnalistul de la Libertatea: „Nu se va întâmpla niciodată”
Alexandru Cumpănașu vrea 900.000 de lei de la ziarul Libertatea, condus de Cătălin Tolontan. Sursa foto: captură video Youtube Rock FM & Antena 3

Alexandru Cumpănașu continuă războiul pe care l-a început cu Cătălin Tolontan, iar jurnalistul de la Libertatea a reacționat după ce apropiatul familiei Măceșanu l-a dat în judecată.

Alexandru Cumpănașu, în război cu Cătălin Tolontan. Cere despăgubiri de 900.000 de lei

Cumpănașu cere sute de mii de lei despăgubire de la ziarul Libertatea pentru că a fost calomniat, vorbind de atacuri grotești și total neprofesioniste.

Suma pe care fostul candidat la președinția României o cere este de 900.000 de lei și susține că banii pe care este sigur că îi va primi vor fi donați unor asociații pentru combaterea traficului de persoane.

Răspunsul lui Tolo

„Libertatea mă atacă în mod neprofesionist şi grotesc pe mine! Ca să nu mai pot face investigaţii despre familia lui Dincă şi Alexandra. Cu toate acestea, nu voi mai lăsa nesancţionate, aşa cum am promis, nicio virgulă scrisă despre mine şi activitatea mea profesională“, este revolta lui Cumpănașu.

„Scurgerea de documente personale este infracţiune. Şi Libertatea, şi sursele vor trebui să răspundă în instanţă”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

„Alexandru Cumpănaşu anunţă că dă Libertatea în judecată şi-şi imaginează că are dreptul să afle sursele ziarului. Ceea ce nu se va întâmpla niciodată”, a fost replica dată de Cătălin Tolontan, redactorul-șef al ziarului Libertatea.

Cumpănașu este supărat pe publicația condusă de Tolontan pentru că a dat publicității neregulile descoperite din proiectele pe fonduri europene din care acesta făcea parte ori le gestiona.

Ziarul dezvăluise că în urma semnării unui contract pe bani europeni între Ministerul Dezvoltării și Asociația pentru Implementarea Democrației (AID), condusă de Cumpănașu, acesta obținus 11,7 milioane de lei.

Notorietatea lui Alexandru Cumpănașu a explodat în luna august, la câteva zile după amploarea căpătată de cazul Caracal în presa românească.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×