Rareș Bogdan, apel public pentru arestarea fiului lui Gheorghe Dincă! „Ce mai așteptați? Vreţi să omoare şi idiotul ăsta pe cineva?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 13:07
Rareș Bogdan, apel public pentru arestarea fiului lui Gheorghe Dincă! „Ce mai așteptați? Vreţi să omoare şi idiotul ăsta pe cineva?” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan vrea ca băiatul lui Gheorghe Dincă să fie arestat. Sursa foto - PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Rareș Bogdan a făcut un apel public pentru arestarea fiului lui Gheorghe Dincă! Europarlamentarul nu a ezitat și a solicitat autorităţilor acest lucru. Daniel Dincă este cercetat pe procurori într-un dosar penal deschis după ce mai mulţi jurnalişti România TV şi Antena 3 au fost agresaţi de el.

Rareș Bogdan, apel public pentru arestarea fiului lui Gheorghe Dincă!

„Ce mai asteptati? Vreti sa omoare si idiotul asta pe cineva? Retineti-l si apoi arestare, fara mila! Cu brutele si interlopii NU trebuie sa avem mila.

Romanii trebuie sa se simta in siguranta! Arestati bruta, sa se reuneasca familia Dinca dupa gratii! Acolo e locul celor ca ei! #romaniafarainfractori”, a scris Rareş Bogdan pe o reţea de socializare.

„Ce mai așteptați? Vreţi să omoare şi idiotul ăsta pe cineva?”

Între timp, băiatul lui Gheorghe Dincă a ajuns în Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Aici va fi audiat din nou în dosarul penal deschis după ce a agresat mai mulţi jurnaşişti.

Se știe că în acest moment, oamenii legii au cerut să fie pus sub control judiciar. Jurnaliștii agresaţi de Daniel Dincă au fost chemaţi la audieri pentru a da noi declaraţii.

Jurnaliştii România TV şi Antena 3 au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă.

Întreaga scenă s-a petrecut la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată de presă după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal.

Deranjat de prezenţa presei, fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul România TV.

Familiile Melencu și Măceșanu au cerut în repetate rânduri ca și familia lui Gheorghe Dincă să fie cercetată în dosarul disparițiilor de la Caracal.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×