Fiica lui Gheorghe Dincă, reacţie incredibilă după ce fratele ei a lovit jurnalişti: “S-a împiedicat” Video

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 17:29
Fiica lui Gheorghe Dincă, reacţie incredibilă după ce fratele ei a lovit jurnalişti: “S-a împiedicat” Video
Fiica lui Gheorghe Dincă spune că fratele său s-a împiedicat, nu i-a lovit pe jurnaliști. Sursa foto: b1.ro

Fiul lui Gheorghe Dincă a avut prima reacție, după ce a agresat jurnaliști de la Antena 3 și România TV! Prima care a oferit o reacție a fost fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă! Aceasta a intrat în direct la Antena 3, unde a spus că fratele său s-a împiedicat!

Fiica lui Gheorghe Dincă spune că fratele său s-a împiedicat, nu i-a lovit pe jurnaliști

Așadar, fiica lui Gheorghe Dincă a declarat cu nonșalanță că fratele su nu i-a agresat pe jurnaliști, deși incidentul a fost surprins pe camerele de luat vederi!

”Când am ieșit s-au luat după noi, ne-au adresat întrebări unii dintre ei ne-au jignit, le-am răspuns la câteva întrebări, dar unii dintre ei ne-au jignit.

Deci când îi săltați pe ăștia 2 care mint ca porcii pe tv spunând că reporterii au jignit și operatorii și-au spart singuri camerele?

Gepostet von Sorina Ruxandra Matei am Dienstag, 17. Dezember 2019

”Fratele meu s-a împiedicat de o scară”

Domnul cu camera, nu știu, s-a împins în el și l-a îmbrâncit. Fratele meu s-a împiedicat de o scară (…) Domnului respectiv i-a căzut camera, nu știu, că a fost o fracțiune de secundă. Noi nu am jignit pe nimeni, nu văd de ce ne jignesc ei”, a spus Daniela Dincă, la Antena 3.

Telefonul a fost preluat apoi chiar de către agresor, care i-a luat peste picior pe jurnaliștii de la Antena 3. Daniel Dincă a spus că, din punctul său de vedere, nu s-a întâmplat nimic.

”Nu s-a întâmplat nimic, din punctul meu de vedere. Nimic nu s-a întâmplat. Am plecat din București, suntem pe la Lugoj”, a spus Daniel Dincă, în timp ce râdea, asta pentru că fizic nu avea cum să ajungă într-un timp atât de scurt la Lugoj, la peste 500 de kilometri de București.

Daniel Dincă chiar i-a agresat pe jurnaliști, după cum se vede și pe imaginile înregistrate de jurnaliști. Mai mult, se pare că o cameră de televiziune a fost spartă! Valentin Ursu, operatorul RTV, a spus că a fost lovit cu pumnul! „În timp ce filmam un alt coleg al televiziunii a fost agresat primul înaintea mea. S-a întors, l-a apucat de geacă, și mi-a dat un pumn în cap, iar eu am căzut pe jos”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×