Fiul lui Dincă, primele declarații după ce a bătut doi cameramani: „Nu ne-a sunat Poliția până acum”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 16:47
Fiul lui Dincă, primele declarații după ce a bătut doi cameramani: „Nu ne-a sunat Poliția până acum”
Fiul lui Dincă a vorbit la Antena 3 după ce a lovit doi cameramani. Sursa foto: România TV, pressalert.ro. Colaj: Fanatik

Fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel, a intrat în direct la Antena 3 după ce a fost acuzat că a bătut doi cameramani. Prima persoană care a răspuns la telefon a fost Daniela Dincă, iar apoi l-a pasat la telefon pe fratele ei.

Fiul lui Gheorghe Dincă, explicații halucinante

Daniela este în mașina fratelui ei, în drum spre Arad. Daniel nu a fost oprit de jandarmii care au asistat la scenele de violență, iar acesta a plecat liniștit după ce a lovit cameramanii de la Antena 3 și România TV, în urma întrebărilor pe care jurnaliștii celor două posturi de știri i le-au pus.

Fata lui Gheorghe Dincă s-a apărat susținând că fratele ei nu a fost deloc agresiv și că unul din cameramani s-a împiedicat și i-a căzut aparatul de filmat. Apoi a intervenit și băiatul criminalului de la Caracal.

„Sunt la Lugoj”

„Știți că Poliția e pe urmele dumneavoastră?”, a întrebat Berta Popescu de la Antena 3, iar apoi Daniel a oferit câteva răspunsuri sarcastice.

„Nu ne-a sunat Poliția până acum. Totul este o înscenare a voastră. Eu nu am fost agresiv. Unde sunt? Sunt la Lugoj”, a răspuns în zeflemea Daniel Dincă.

Valentin Ursu, operatorul RTV care a fost lovit de fiul lui Dincă: „În timp ce filmam un alt coleg al televiziunii a fost agresat primul înaintea mea. S-a întors, l-a apucat de geacă, și mi-a dat un pumn în cap, iar eu am căzut pe jos”.

Cei doi copii ai lui Gheorghe Dincă au venit de la Arad la București pentru a-și vizita tatăl, care fusese între timp internat în spital pe motive că nu se simțea foarte bine.

Tatăl celor doi este investigat în dosarul disparițiilor și crimelor de la Caracal.   Gheorghe Dincă riscă ani grei de pușcărie pentru uciderea adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Mihaela Melencu. De cele două nu se mai știe nimic din vară.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×