Mama Luizei Melencu, noi declarații: ”O să merg și eu în Italia. Nu îl văd pe Dincă un criminal”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/11/2019, 07:57
Mama Luizei Melencu, noi declarații: ”O să merg și eu în Italia. Nu îl văd pe Dincă un criminal”
Monica Melencu vrea să plece în Italia să-și caute fiica. Sursa foto: cotidianul.ro

Luizei Melencu a dispărut în luna aprilie, iar de atunci nu se mai știe nimic despre ea. În ciuda faptului că mecanicul Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o pe adolescenta de 18 ani, familia fetei nu crede acest lucru. Monica Melencu, mama adolescentei, face declarații uluitoare la 7 luni de la dispariție. 

Monica Melencu crede că fiica sa este în viață, în Italia

Monica Melencu trăiește cu speranța că fiica sa de 18 ani, Luiza, trăiește. Femeia nu crede că Gheorghe Dincă a omorât-o așa cum le-a mărturisit polițiștilor. Mama fetei este de părere că inculpatul ar fi avut mai mult de câștigat dacă ar fi lăsat-o în viață, motiv pentru care simte că fiica sa trăiește. Monica Melencu a anunțat că vrea să plece în Italia pentru a-și căuta fiica dispărută acum 7 luni.

„Am speranță că Luiza trăiește. O să merg și eu în Italia. Traficată da, dar omorâtă este exclus. Asta a fost de la început. Eu refuz să cred acea variantă cu butoiul, refuz să cred că a dat o palmă sau îmi pumn și a fost doborâtă. Se fac șapte luni de când a dispărut. Eu merg pe pista că fetele sunt traficate. Cred că ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor dacă erau vii, decât dacă le-ar fi omorât. Eu nu îl văd pe Dincă un criminal”, a declarat Monica Melencu pentru Observator, conform cancan.ro.

Mama Luizei nu crede că Dincă este criminalul fiicei sale

Monica Melencu este tot mai hotărâtă să plece personal în Italia pentru a-și căuta fiica, mai ales după ce Alexandru Cumpănașu a venit cu un filmuleț în care se presupune că este Luiza. Mama fetei spune că nu este fiica sa pentru că este mai matură și nu are același nas ca al ei.

„Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autorităţile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este:  Nu există nimic concret. Mă opreşte un zid. Exclus declaraţia lui Dincă (potrivit căreia a omorât-o pe Luiza, n.r.)”, a spus Monica Melencu la Antena3, scrie gds.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×