Familia Luizei Melencu jignită în secția de vot. Mama fetei vrea să depună plângere

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 17:49
Familia Luizei Melencu jignită în secția de vot. Mama fetei vrea să depună plângere
Mama Luizei Melencu, jignită în secția de vot din satul Radomir, județul Dolj. Sursa foto: b1.ro

Familia Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, a votat pentru alegerile prezidențiale într-o secție din satul Radomir, județul Dolj. Monica Melencu a încercat încă  o dată să stea de vorbă cu polițiștii care erau prezenți la urnele de vot.

Monica Melencu n-a uitat de fiica ei. Femeia a cerut explicații polițiștilor chiar la vot

Luiza Melencu este adolescenta despre care Gheorghe Dincă a spus că a răpit-o și a ucis-o. Fata a dispărut de acasă în luna aprilie după ce a plecat la Caracal să scoată bani de pe card, dar nu s-a mai întors. Familia adolescentei nu-și pierde speranța și crede că fata este în viață. Monica Melencu, mama fetei, a fost azi la urnele de vot pentru a alege candidatul pentru alegerile prezidențiale, dar nu a ezitat să le ceară polițiștilor explicații despre dispariția fiicei sale.

Familia Luizei Melencu nu a primit niciun răspuns, ba mai mult a declarat că polițiștii i-au jignit și le-au închis ușa în nas. Incidentul s-a petrecut chiar în secția de vot. „Am o ură pentru acești oameni. Un polițist mi-a zis că Luiza e măritată”, a declarat Monica Melencu, potrivit dcnews.ro. Mama adolescentei a spus că va depune plângere împotriva polițiștilor.

Fata din Italia despre care Cumpănașu spunea că e Luiza, mărturisiri șocante

Un filmuleț în care se presupune că apare Luiza Melencu a ieșit la iveală în urmă cu câteva zile. Alexandru Cumpănașu și-a asumat filmarea despre care spune că este chiar adolescenta din Dioști, județul Dolj, însă fata care apare în imagini îl contrazice. Tânăra care apare în filmuleț spune că nu are nicio legătură cu Luiza Melencu și că nu-și amintește seara în care a fost făcută filmarea.

„Nu am nicio legătură. Nu îmi amintesc exact de acea seară”, a spus fata, potrivit Mediafax. Viorel Cataramă, unul dintre cei 14 candidați la alegerile prezidențiale, spune că filmarea îi aparține și că Alexandru Cumpănașu se folosește de ea pentru a câștiga cât mai multe voturi la aceste alegeri.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×