Remus Rădoi îl dă în judecată pe Alexandru Cumpănașu pentru înregistrările false cu Luiza Melencu: „E un impostor!”

în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 19:54
Remus Rădoi îl dă în judecată pe Alexandru Cumpănașu pentru înregistrările false cu Luiza Melencu: „E un impostor!”
Remus Rădoi va depune o plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu *foto: facebook

Saga crimei din Caracal a ajuns în atenția oamenilor și în plină campanie electorală. Asta după ce candidatul la prezidențiale Alexandru Cumpănașu a postat un clip video în care susține că ar fi Luiza Melencu. Astfel, unchiul Alexandrei Măceșanu și cel care și-a anunțat candidatura la prezidențiale de pe urma notorietății pe care a primit-o în urma acestei tragedii, urmează să fie dat în judecată de către omul de afaceri Remus Rădoi, zis „Codiță”. Rădoi susține că Măceșanu face campanie pe seama teoriei conspirației și minte cu privire la reapariția Luizei Melencu.

Remus Rădoi vrea să facă o plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu

Omul de afaceri Remus Rădoi a reacționat după ce Alexandru Cumpănașu a spus că Luiza Melencu trăiește: „Precizez faptul că săptămâna viitoare, în calitate de cetățean al acestei țări, voi depune o PLÂNGERE PENALA privind faptele de inducere în eroare a organelor de anchetă, folosirea de informații false cu scopul de a obține foloase materiale în interes personal și manipularea opiniei publice în scopul captarii atenției electoratului.

„Codiță” a spus că va face o plângere și la DNA: „Voi înainta și o plângere către DNA cu privire la o eventuală fraudare de fonduri. Toate aceste fapte au fost comise, în opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpănașu Alexandru care, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hrănindu-se cu cinism din tragedia unor oameni”, a mai spus Rădoi.

Remus Rădoi va depune o plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu
Remus Rădoi va depune o plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu *foto: facebook

Alexandru Cumpănașu susține că are o înregistrare video cu Luiza Melencu

Remus Rădoi mai spune că Alexandru Cumpănașu încearcă să profite de faptul că românii nu au o cultură politică: „Nu cred că este normal să lăsăm acest impostor sa fure voturile unor persoane nevinovate care poate nu au avut oportunitatea și timpul necesar pentru a-și dezvolta o cultura politica”, a scris Remus Rădoi pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Rădoi vine după ce Cumpănașu a anunțat că există dovezi că Luiza Melencu ar fi în viață. Un alt candidat la prezidențiale, Viorel Cataramă, a anunțat că filmarea a fost făcută de echipa lui și că fata respectivă nu este în niciun caz Luiza.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×