Viorel Cataramă, acuze dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu! „E un impostor, imaginile sunt filmate de echipa mea, nu e Luiza”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 17:47
Viorel Cataramă, acuze dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu! „E un impostor, imaginile sunt filmate de echipa mea, nu e Luiza” GALERIE FOTO
Viorel Cataramă îl acuză pe Alexandru Cumpănașu în termeni duri. Sursa foto - facebook

Viorel Cataramă a lansat mai multe acuze dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu! Omul de afaceri, candidat și el la alegerile prezidențiale, la fel ca unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută în luna iulie din Caracal, nu a ezitat și „l-a faultat” pe Cumpănașu. Cataramă spune că rivalul său în alegeri s-a folosit de capturile unui film făcut chiar de echipa trimisă de el în Italia. E vorba de imaginile în care ar apărea Luiza Melencu.

Viorel Cataramă, acuze dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu!

Mai exact, Viorel Cataramă nu a ezitat și a precizat că imaginile prezentate de Cumpănașu, cu fata care ar fi Luiza, sunt filmate de echipa pe care el a plătit-o și trimis-o în Italia. Cu toate acestea, omul de afaceri spune că  imaginile nu au mai fost făcute publice deoarece s-a demonstrat că fata respectivă nu era Luiza. Acesta îl acuză acum pe Alexandru Cumpănașu ”s-a cățărat pe suferința și drama unor familii”.

„Excrocul/impostorul Alexandru Cumpanasu. Individul care s-a cățărat pe suferința și drama unor familii a prezentat capturi dintr-un film făcut de echipa trimisă de mine în Italia în data de 12 octombrie. Acest film l-am trimis la o televiziune de stiri, însă am convenit să nu fie difuzat, deoarece intr-un final s-a demonstrat că fata nu este Luiza”, a transmis Viorel Cataramă.

Alexandru Cumpănașu, show în prime time

Vă readucem amnte că Alexandru Cumpănașu a precizat că există dovezi conform cărora Luiza Melensu ar fi în viață. Anunțul a fost făcut de candidatul la postul suprem de la Palatul Cotroceni care a venit în sprijinul afirmațiilor și cu mai multe fotografii. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat că Luiza Melencu a fost găsită de investigatorii săi. ”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat.

În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat în viața mea. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a spus Alexandru Cumpănașu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×