Cine este Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă. Este medic estetician şi a operat mai multe vedete. Galerie FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/11/2019, 16:25
Cine este Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă. Este medic estetician şi a operat mai multe vedete. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, este un medic estetician de succes. Sursa foto: Instagram

Fără îndoială, Viorel Cataramă se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din țara noastră, are o carieră politică demnă de invidiat, încununată cu o canditatură la alegerile prezidențiale de duminică, 10 noiembrie, iar în plan personal se poate lăuda cu o soție frumoasă și cel puțin la fel de celebră. Adina Alberts, partenera de viață a președintelui Dreptei Liberale, este un medic estetician extrem de apreciat, prin mâinile căruia au trecut de-a lungul timpului numeroase figuri ale showbiz-ului autohton.

Cât de mult s-a schimbat Adina Alberts după ce l-a cunoscut pe Viorel Caratamă

Într-un interviu acordat recent, aceasta a vorbit cu sinceritate atât despre viața de familie, cât și despre schimbările care au intervenit în viața sa din momentul în care l-a cunoscut pe omul care în 1990 a fondat fabrica de mobilă Elvila. „Viorel m-a învățat să fiu soția lui”, mărturisea frumoasa brunetă.

M-am schimbat. Şi cred că în bine. Am învăţat să fiu şi femeie, nu doar chirurg şi manager de clinică. Viorel m-a învăţat să fiu soţia lui. Şi mama unui copil sau mai mulţi. Cred că am învăţat deja. Încep să simt ceea ce re­prezintă cu adevărat împlinirea ca femeie”, a declarat Adina Alberts.

Adina Alberts, mesaj emoționant pentru soțul său înaintea Alegerilor Prezidențiale

România e bolnavă! Are multiple zone de necroză, focare de puroi cât cuprinde, arii în putrefacție pline de viermi! A fost tratată de vraci neputincioși și neștiutori precum Viorica Dăncilă sau Klaus Iohannis, Eugen Teodorovici sau Călin Popescu Tăriceanu, pe care nu i-a interesat decât să își încaseze banul și beneficiile proprii, agravând și mai tare starea de sănătate a acestei țări!

Este nevoie urgentă de o echipă de medici performanți și dedicați, de chirurgi curajoși care să taie până la sânge, să excizeze tot putregaiul, să chiureteze puroiul, să spele, să dezinfecteze , să dreneze și să panseze rănile acestei țări! Sunt chirurg și știu ce zic! Sunt obișnuită cu munca și onestitatea. De aceea, tot ceea ce declar public reprezintă purul adevăr! Există un singur «medic» suficient de bun care ar putea «să vindece» România, și acela este Viorel Cataramă!

Este drept, ferm, hotărât, experimentat, determinat! Este muncitor, bun negociator, empatic, sufletist. Pentru mine este în primul rând soț și tată, matur și responsabil așa cum ar trebui să fie orice tată de familie! Consider că Președintele României ar trebui să fie ca «un părinte» pentru noi toți. Să ne dojenească dacă e cazul, dar să ne și îmbărbăteze dacă e necesar și să ne ofere suport atunci când «cădem»! Familia este esențială pentru fiecare cetățean. Ea trebuie respectată și apărată”, a scris Adina Alberts pe contul personal de Facebook.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×