Mama Luizei Melencu, nemulțumită de rechizitoriul DIICOT! „Nu m-au convins cu nimic! Luiza e traficată!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 12:13
Mama Luizei Melencu, nemulțumită de rechizitoriul DIICOT! „Nu m-au convins cu nimic! Luiza e traficată!” GALERIE FOTO
Autoritățile caută probe în casa lui gheorghe Dincă. Sursa foto - REMUS BADEA/ MEDIAFAX FOTO

Mama Luizei Melencu este nemulțumită de rechizitoriul DIICOT! Femeia e convinsă că fiica ei este traficată și nu vrea să accepte mesajul anchetatorilor. Aceasta le cere acum socoteală autorităților.

Mama Luizei Melencu, nemulțumită de rechizitoriul DIICOT!

Părintele adolescentei consideră că oamenii legii nu le-au căutat la timp pe fetele despre care se crede că ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă.

Femeia spune că nu a fost convinsă de dezvăluirile din rechizitoriul procurorilor DIICOT, în cazul crimelor din Caracal.

„Nu m-au convins cu nimic! Luiza e traficată!”

”Nu m-au convins cu nimic. Convingerea mea e că Luiza trăiește și e traficată. Pentru ce nu ni s-a spus că Luiza a fost ucisă în trei luni și jumătate, atâta timp cât noi am umblat pe la porțile instituțiilor și ni se spunea că se lovesc într-un zid.

În momentul în care s-a aflat de cazul Alexandrei și a sunat la 112, a fost inclusă și Luiza. Varianta mea e că acel procuror de la Craiova a vrut să scape de caz”, a spus femeia.

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT.

Potrivit comunicatului, în 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, Dincă a observat-o pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani,  aşteptând în locul numit “a Văduvei”.

Prin inducere în eroare, prin răpire şi prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală, inculpatul  a recrutat-o, (folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte  “la ocazie”),  determinând victima să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate”.

”Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susţinute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioşti unde a oprit şi, utilizând violenţa fizică şi verbală, a imobilizat victima.

A legat-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranţă a banchetei din spate. Ulterior, inculpatul  a transportat victima cu autoturismul, la locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul Olt, prin răpire, contrar voinţei victimei,

Fata s-a opus şi a strigat după ajutor, aceasta fiind în imposibilitate să coboare din autoturism întrucât fusese legată de banchetă, iar portierele şi geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat”, notează DIICOT.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×