Exatlon Live Stream Online pe Kanal D. Urmărește emisiunea din 3 martie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/03/2019, 18:45
Exatlon Live Stream Online pe Kanal D. Urmărește emisiunea din 3 martie GALERIE FOTO
Exatlon Live Stream Online pe Kanal D, 3 martie

Concursul sportiv fenomen începe! Urmărește Live Stream Online Exatlon, pe Kanal D! Ediția de duminică, 3 martie, va aduce în fața telespectatorilor tensiuni, lupte, rugăciuni și speranțe, în special pe banca Faimoșilor. Cei roșii își doresc cu ardoare o victorie în această seară. De altfel, și Războinicii o doresc, dar să vedem, de la ora 20:00, de partea cui va fi norocul.

Exatlon Live Stream Online pe Kanal D

În ultima vreme, concurenții au trecut prin momente grele, iar cel mai dificil a fost atunci când aceștia au rămas fără ”stâlpii” echipei, căci antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au plecat din Republica Dominicană. Aceștia au anunțat că este cazul să se despartă de ”elevii” lor, iar vestea a fost ca un fulger în rândul curajoșilor de la Exatlon, care au vărsat lacrimi amare la plecarea lor.

Decizia lui Vladimir Drăghia și a lui Giani Kiriță de a pleca din poziția de antrenori a produs o tristețe cruntă, toți concurenții părând debusolați din cauza faptului că, de regulă, toți pașii lor în ocmpetiție erau ghidați de ei. Însă, să vedem cum au reușit Faimoșii și Războinicii să se remonteze în această seară.

Exatlon Live Stream Online pe Kanal D. Urmărește emisiunea din 3 martie
Ediția de duminică, 3 martie, va aduce în fața telespectatorilor tensiuni, lupte, rugăciuni și speranțe

Vezi Live Video emisiunea exatlod de duminică pe STIRIMONDENE

Un moment dificil al show-ului a fost reprezentat de accidentarea Irinei Postolea. Războinica a creat panică în jur, căci s-a accidentat destul de grav, deoarece a izbucnit în lacrimi, lucru anormal pentru puternica Postolea. De altfel, felul ei de a fi a adus critici din partea adversarilor ei, însă toate acestea au pornit de undeva, din copilăria ei. Despre viața sa a vorbit chiar ea, după ce s-a înscris la faimosul concurs.

Exatlon Live Stream Online pe Kanal D. Urmărește emisiunea din 3 martie
Cei roșii își doresc cu ardoare o victorie în această seară

„Am avut o viață trăită cu jumătate de inimă. O viață cu multe coborâșuri, dar și cu niște suișuri spectaculoase, la momentul lor. O viață în care mi-am dorit ceva ce nu am avut înainte, dar nu material. Mi-am dorit să am un copil, să îmi spună , pentru că eu nu am avut cui să îi spun așa și am suferit enorm. Mama e mama și tatăl nu poate să o înlocuiască.

Am avut parte de o dragoste de jumătate de inima, o inima intreaga e mama ta.(…)„După ce am născut, am lucrat 10 ani la un supermarket. Nu m-am plâns de nimic, era o muncă cinstită. Acum sunt cameristă, fac curat în apartamente închiriate în regim hotelier și îmi place, pentru că vorbesc cu clienții în engleză, aflu lucruri noi de la ei”, a povestit veterana Exatlon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×