Exatlon 2 30 august: tensiunile au început încă din prima ediție

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/08/2018, 17:51
Exatlon 2 30 august: tensiunile au început încă din prima ediție
Marele show de televiziune Exatlon a început pe 30 august 2018.

Marele show de televiziune Exatlon a început! Al doilea sezon a adus și tensiuni încă din prima ediție. Data de 30 august a adus în fața micilor ecranelor mulți români. Sezonul a pornit în forță și a avtu sare și piper. ”Faimoșii” deja s-au aprins în lupta pentru casă. Premiera a fost compusă din dispute între concurenți, dar, din păcate, și din accidentări. ”Faimoșii” au și început să se certe cu ”Războinicii”, după accidentarea unuia dintre componenta celui de-l doilea trib. Războica Beatrice, a întâmpinat probleme pe parcursul traseului.

Aceasta, de cum a pus piciorul, intrând pe traseu, s-a și accidentat. Traseul presupunea un tobogan înalt de câțiva metri, urmat de o piscină adâncă. Războica s-a accidentat aproape de intrarea în apă, când s-a lovit cu bărbia de platforma toboganului. Din cauza aceasta, intrarea în apă a fost una dură, nemaiputând să-și controleze înotul. Unul dintre salvamari au sărit în apă după ea, văzând că nu se mai putea descurca deloc în piscină, aproape scufundându-se.

Exatlon 2 a inceput.
Marele show sportiv a început pe 30 august 2018 cu tensiuni!

Exatlon 2 30 august: What’s Up a izbucnit!

Exatlon sezonul 2 a început cu tensiuni!
După ce tensiunile s-au acumulat, What’s Up, făcând parte din echipa Faimoșilor, a răbufnit în urma unei lupte cu Războinicii.

După ce tensiunile s-au acumulat, What’s Up, făcând parte din echipa Faimoșilor, a răbufnit în urma unei lupte cu Războinicii. Cântărețul a fost acuzat că și-a înjurat adversarii. Întrebat dacă a făcut asta, inițial a negat, dar, în cele din urmă a recunoscut că le-a arătat doar un semn obscen. Mai mare supărarea a fost când, la finalul jocului, echipa lui a pierdut. Artistul a plâns în urma celor întâmplate. Toți îți doreau casa, însă în prima ediție Războinicii au fost învingători.

Citește și: Elena Udrea, interviu și fotografii sexy, în luna a 8-a de sarcină! ”Am cerut îndrumare de la Dumnezeu”

Citește și: Ioan Gury Pascu ar fi împlinit azi 57 de ani! 2 ani de la moartea artistului

Citește și: Cumularea de pensii, interzisă omului de rând! Cine va avea voie să cumuleze nenumărate pensii!

Exatlon, audiențe

Nu numai concurenții s-au întruntat pe data de 30 august, ci și grilele de televiziune. În acest an, premiera show-ului sportiv a fost cu un pas în spate față de anul trecut. Lupta dintre Antena 1, cu serialul ”Fructul Oprit” versus Kanal D, cu ”Exatlon”, a fost câștigată de Antena 1. Kanal D a fost lider doar pe porțiunea de public la nivel național. În schimb, pe porțiunea de public comercial, a primit locul al treilea. Liderul audiențelor ntre orele considerate de vârf în televiziune, adica 20:00- 23:00, ânsă până la ora 22:40 a fost Kanal D. Cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit” fiind la o mică distanță. Pe partea de audiență în mediu urban, Kanal D a fost pe locul secund cu o medie de 560.000 de persoane. În schimb, pe secțiunea de public tânăr, cuprins între vârstele 18 și 49, Exatlon a fost pe podiul, numai că a ocupat locul trei.

Despre Exatlon

Marele show sportiv este o variantă pitorească a formatului ”Survivor Turkey”. A apărut pentru prima dată, evident, în Turcia, proiectul a fost adus și în România, patronul postului pe care a fost difuzat fiind și el turc.

Exatlon sezonul 2 a început cu tensiuni!
Primul format de la care s-a tot prelucrat, până au ajuns la ce avem astăzi drept Exatlon.

Dar, cu toate că formatul clar al concursului a apărut prima dată în Turcia, nici aceștia nu au fost ingenioșii care l-au gândit. Înițial, show-ul se numea ”Survivor”, venind din America. Iar, cu toate că ideea nu a pornit de la turci, show-ul a fost modificat considerabil de aceștia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×