Evenimentul caritabil propus de Lady Gaga, „One World: Together At Home”, va fi difuzat de cele mai mari televiziuni din lume

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
06/04/2020, 23:24
Evenimentul caritabil propus de Lady Gaga, „One World: Together At Home”, va fi difuzat de cele mai mari televiziuni din lume
Concertul caritabil "One World: Together At Home" va fi difuzat de cele mai importante televiziuni ale lumii

Concertul caritabil special, „One World: Together At Home”, organizat de Global Citizen şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, la inițiativa cântăreței  Lady Gaga, va fi difuzat live, pe 18 aprilie, de ABC, NBC, CBS şi iHeartMedia, precum şi de posturile Bell Media şi platforme din Canada. Evenimentul are ca scop sprijinul luptei contra Covid-19.

Evenimentul „One World: Together At Home”, difuzat de cele mai mari televiziuni din lume

Concertul caritabil, care are ca scop sprijinul luptei împotriva noului coronavirus care a pus stăpânire pe toată planeta, va fi transmis la nivel internațional, pe 19 aprilie, de BBC One, beIN Media Group, MultiChoice Groupe şi RTE.

În plus, concertul se poate vedea și online pe  YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Yahoo, Twitch, Amazon Prime Video, Apple Music, Alibaba, LiveXLive, Tencent, Tidal şi TuneIn.

Transmisia online vine în semn de mulțumire și respect pentru cei care lucrează în domeniul sănătăţii, care sunt în prezent în prima linie în spitalele din lumea întreagă, și își pun propriile vieți în pericol ca să salveze lumea.

Până în prezent s-au strâns 35 de milioane de dolari

Stevie Wonder, John Legend, Chris Martin, Eddie Vedder, Kacey Musgraves, J Balvin, Keith Urban, Alanis Morissette, Lang Lang, Andrea Bocelli, Billie Joe Armstrong, Burna Boy şi Maluma se vor alătura evenimentului.

Împreună vor să ajute la stoparea răspândirii virusului, vor să trasmită oamenilor necesitatea de a sta acasă și de a respecta restricțiile autorităților. Concertul caritabil a fost organizat la iniţiativa îndrăgitei cântărețe Lady Gaga și, până în acest moment, a strâns 35 de milioane de dolari.

Pink este una dintre artistele infectate cu noul coronavirus. Cântăreața și fiul ei, Jameson, au fost testați pozitiv, în urmă cu două săptămâni, dar după o perioadă de izolare, au repetat testele și rezultatele au ieșit negative. În plus, Pink a anunţat că va dona 1 milion de dolari pentru a se alătura și ea în lupta împotriva COVID-19.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×