Elton John, concert caritabil în sufrageria lui pentru susținerea cadrelor medicale care luptă cu COVID-19

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/03/2020, 11:42
Elton John, concert caritabil în sufrageria lui pentru susținerea cadrelor medicale care luptă cu COVID-19
Elton John, concert caritabil pentru susținerea cadrelor medicale care luptă cu COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Renumitul cântăreț pop de origine britanică Elton John a anunțat că va susține un concert caritabil din propria sufragerie, banii strânși fiind trimiși spitalelor și cadrelor medicale americane care luptă cu pandemia de coronavirus.

Artistul Elton John, show de zile mari pentru sprijinirea cadrelor medicale americane

Show-ul care face parte din proiectul „Living Room Concert for America” va avea duminica aceasta, 29 martie, chiar în sufrageria de acasă a lui Elton John. Celebrul cântăreț a anunțat că încasările concertului caritabil vor fi donate angajaților din domeniul sănătății care luptă cu pandemia de coronavirus.

Recitalul artistului nu va duce lipsă de invitați, iar printre numele consacrate care vor susține cauza lui Elton John se numără Alicia Keys, Billie Eilish, Tim McGraw, Billie Joe Armstrong, Backstreet Boys, Mariah Carey şi mulți alții.

Concertul caritabil susținut online și pe alte canale media

Toți artiștii care vor lua parte la acest concert caritabil vor cânta din propria locuință și se vor înregistra cu ajutorul telefoanelor mobile tocmai pentru a promova distanțarea socială ca metodă de prevenire a răspândirii coronavirusului.

De asemenea, spectacolul se va difuza simultan pe mai multe canale media, nu numai în mediul online. Cei care vor să doneze bani în sprijinul cadrelor medicale americane vor putea face acest lucru pe toată perioada concertului care va dura în jur de o oră.

Show-ul artistului și invitaților săi se va difuza pe postul iHeart Radio, pe Fox TV şi bineînțeles, online. Banii strânși în urma concertului vor fi donați către două asociații de pe teritoriul american, informează tzm.com.

Mesajul celebrităților de la Hollywood în plină pandemie de coronavirus

Numeroase personalități și celebrități de la Hollywood au transmis un mesaj unic pe fondul pandemiei de coronavirus. Elton John, Demi Lovato, David Beckham, Mariah Carey, Kevin Bacon și Bebe Rexha au transmis un mesaj care a devenit viral: #IStayHomeFor. 

După cum știți oamenilor din lumea întreagă li se cere să stea acasă pentru a evita răspândirea coronavirusului, iar vedetele nu au trecut cu vederea criza cu care se confruntă omenirea în momentul de față.

Statul acasă nu are numai menirea de a evita răspândirea COVID-19, ci mai ales de a-i proteja pe oamenii dragi din jurul nostru, în special bătrânii care sunt vulnerabili la acest virus care a apărut pentru prima dată în decembrie 2019 în Wuhan, China.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×